Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ki hisz a földönkívüliekben?...

Ki hisz a földönkívüliekben? Egy rövid indokot megköszönnék attól függetlenül, hogy ki melyik oldalt erősíti! Előre köszönöm!

Figyelt kérdés
2013. aug. 17. 03:35
1 2 3 4 5
 31/50 anonim válasza:
Erre mit válaszol a Biblia??
2013. aug. 18. 13:02
 32/50 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező nem így értette a Bibliában való hitet, hanem ahogy az első kommentelő írt róla, mert rá hivatkozott...
2013. aug. 18. 21:28
 33/50 butusbrutus válasza:
100%
Gondolom nem földönkívüli baktériumokra gondolsz, hanem értelmes életre. Én hiszek a létezésükben. Azért hiszek bennük, mert az univerzum óriási. Egyszerűen nagyobb hülyeségnek tűnik azt állítani, hogy máshol nem alakulhatott ki értelmes élet mint azt kijelenteni, hogy nem az ember az egyetlen értelmes faj a világegyetemben. A másik dolog pedig, hogy 400 éve még máglyán égették el Giordano Bruno-t például amiért hitt bennük, most pedig már maga az őt elégető katolikus egyház is kijelenti, hogy létezhetnek más civilizációk is rajtunk kívül. Változnak az idők és ami ma lehetetlennek tűnik az holnap gyorsan ténnyé változhat. Ezenkívül pedig sorra fedezik fel a Naprendszeren kívüli bolygókat. Sőt, én abban is hiszek, hogy rendszeresen látogatnak minket. Rengeteg az ostoba és hülye ember aki egyrészt képes pl. egy csillagot idegen űrhajónak nézni, másrészt szándékosan készít hamis felvételeket, hogy jól átverjen pár embert. Azonban sok az olyan észlelés amit szakértők, hivatalos szervek sem tudnak megmagyarázni, s nagyon sok pilóta is lát megmagyarázhatatlan jelenségeket az égbolton már a 2. világháború óta. Pedig ezek az emberek magasan képzettek, nem pedig olyanok akik életükben először látnak csillagos eget. Aztán azon is érdemes elgondolkodni, hogy az emberiség a mai tudásunk szerint 6000 év alatt jutott el az írás használatától a Hold meghódításáig. Ha nekünk ennyi idő elég volt eljutni a Holdig, akkor olyan fajok akik például 1 milliárd (mivel tudásunk szerint 15 milliárd éves a világegyetem ezért ez nyugodtan elképzelhető) évvel ezelőtt már ismerték az írást, simán tarthatnak már ott a fejlődésben, hogy nyugodtan meg tudnak minket látogatni. Úgy hiszem, hogy a látványos kapcsolatfelvétel azért nem történik meg mert éretlen még az emberiség hozzá. Simán elképzelhető, hogy összeomlana a bejelentéstől az emberi civilizáció. Még annyit, hogy sok az idióta a szkeptikusok között is. Ide is például sokan élvezkedni járnak ehhez a témához. Úgy gondolom ennek legfőbb oka, hogy az átlagembert még maga a kérdés is mosolyra ösztönzi, hisz annyira eltér a mindennapjaiktól (mint pl. sörvásárlás, randi, Barátok Közt, gyári meló) vagyis az általunk érzékelt valóságtól. Holott nagyon is elképzelhető, hogy ez a valóság és mi élünk a kis álomvilágunkban itt a Földön.
2013. aug. 19. 17:33
 34/50 Indigo child válasza:
30%
Az hisz, aki hiszékeny. Konkrét bizonyítékok kellenek, nem mesék. Azért mert a Földön van intelligens élet, abból még nem következik, hogy máshol is.
2013. aug. 19. 17:51
 35/50 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti:

Mivel elkezdted mondani hogy akár millió évekkel is ősibbek lehetnek nálunk,és már akkor kommunikáltak egymással,ezért szeretnék ajánlani egy ezzel foglalkozó kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__4738..

Nem akarom szétoffolni ezt,ezért kérlek hogy ebben fejtsd ki álláspontodat.

2013. aug. 19. 17:58
 36/50 anonim válasza:
Hiszek. mert a világ végtelen. van élet a földön kívül!olvastam az ujságban nemrég, hogy 2 év mulva evidens lessz számunkra hogy ufók élnek a földön, ezt viszont cáfolandó, mert ha igaz lenne nagyobb ügyet csinálnának belőle, más részt az ufó azonosítatlan repülő tárgyat jelent. tehát 1 biztos a földön KÍVÜL tuti van más élet. de azon belül, már kétséges. Hallottam született már olyan gyerek, akinek valami szerkezet volt az agya helyén, na ezt nem tudom el szabad e hinni. De megsemmisítették, tehát az orvosok biztosan észreveszik ha földön kívüli kerülne ide.
2013. aug. 20. 12:23
 37/50 anonim ***** válasza:

"Azért mert a Földön van intelligens élet, abból még nem következik, hogy máshol is."

Mint ahogy az sem következik, hogy máshol nem lehetséges. Aki tagad, az ugyanolyan ostoba, mint aki vakon állít...

2013. aug. 20. 12:24
 38/50 anonim ***** válasza:

Ma már a legtöbb tudós is egyetért abban, hogy nagy valószínűséggel máshol is élnek értelmes lények. Más a probléma. Először is keveset tudunk az élet mibenlétéről, lehet, hogy ezek alapvetően más életformák. Aztán ott az egyidejűség kérdése. Vajon létezik - e legalább két olyan technikai civilizációt alkotó társadalom, ami fennmarad megfelelő ideig, hogy egymással felvegye a kapcsolatot?

Nehéz elképzelni a kommunikációt is ilyenekkel. Itt a Földön azt látjuk, hogy a leginkább eltérő kultúrájú emberek, pl. egy ausztrál bennszülött vagy egy eszkimó, bármennyire is más, de mégis azonos fajhoz tartozik, a világ, és a jelenségei a tudatukban nagyjából hasonló módon helyezkedik el. De mit kezdjünk egy alapvetően eltérő biológiai felépítésű, gondolkodású, kultúrájú, fejlettségű civilizációval? Lehet, hogy olyan szinten áll, hogy meg sem érthetjük a problémáit, (lásd technológiai szingularitás).

Rossz a kérdés egyébként, ez nem hit kérdése, meg kell ismernünk a világot még jobban, és ha vannak ilyen lények, arra előbb - utóbb fény derül.

Sokkal ijesztőbb az a gondolat, hogy esetleg egyedül vagyunk. Ezt persze soha nem jelenthetjük ki, mert a világ végtelen. Ez azt jelentené, hogy az élet csak véletlen, s a Világegyetem valami teljesen más célra (már ha van célja) rendeltetett, s benne az ember is csak egy "melléktermék". Az lenne igazán meglepő, ha egyedül lennénk, s nem az, ha holnap leszállna a Hősök - terére egy UFO.

2013. aug. 20. 12:47
 39/50 anonim ***** válasza:

Azt azért nem tudjuk, hogy a világegyetem végtelen-e, de alapjában véve egyetértek. :)

(Egy korábbi válaszoló)

2013. aug. 20. 16:50
 40/50 anonim ***** válasza:
Nos, én nem hiszek, mindössze csak reménykedem a létezésükben.
2013. aug. 21. 17:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!