Ki az, aki hisz a főldönkívüliekbe? Illetve, ki az aki nem?
A válaszodhoz kérlek írj pár sort, de ne egy regényt!
Kösz!
Nem tudom mit higgyek.
Már csak ahol élünk, a tejút mekkora nagy rendszer.
Na de akkor azon kívül mi lehet? Bármi olyan amiről mi nem tudhatunk. (Nem hiszek ilyenekben, de bármi előfordulhat.)
Ha a földönkívüliek alatt kis zöld emberkékről beszélsz akik tavaly Simagöröngyösön gabonakört csináltak, na abban nem hiszek. A földönkívüli élet, értelmes életforma, értelmes életformák látogatása a Földön mind különböző kategória, és a valószínűségük is igen eltérő.
Bármilyen furcsa, de a tudomány erre is ad választ. Komoly érvek támasztják alá azt, hogy létezik élet a Földön kívül, és én ezeket az érveket elfogadom. Nem nevezem hitnek, ahogy a tudomány sem állítja, hogy létezik élet a Földön kívül, azonban a valószínűsége jelentős.
Kösz 1 es!
Igen, ez egy nagyon jó kiindulópont!
2, kösz az intelligens választ!
Jó amit írtál, s közel jár egy nagy vitához!
A keresztény Bibliába s más vallásokban, mért hittek természetfeletti lényeket, (angyalokat) Isten, szóvivőinek?
Sok szentírás is azt mondja, h Isten rajtuk (angyalokon) keresztül, lépett kapcsolatba az emberekkel! Vajon mért hasonlít ennyire,ennyi vallás?
Az ősidők óta?
Fajokban? Milyen fajokban hiszel?
Ha szabad, honnan szereztél ismereteket külömböző fajokról?
Hiszek mert:
Egyszer kiskoromban talán én is láttam repülő csészealjat, de sajna nagyon halovány emlékeim vannak róla :) Hihetőek azok amit egymástól független emberek mondanak el ugyanúgy. Nem az internet korára kell gondolni, hanem jópár évtizeddel ezelőttre. Akkor még nem ment olyan gyorsan az információ csere, TV-s alig volt néhány háztartásban. Semmilyen hírnevet, pénzt nem kap az olyan aki felkeres egy ufó kutató szervezetet, elmondja amit észlelt, de megkéri őket, hogy ne adják ki adatait és bizalmasan kezeljék őket, mert nem akar semmilyen hírverést.
+Meggyőzött pár kép és videó anyag is.
Nagyon röviden ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!