Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ki az, aki hisz a főldönkívüli...

Ki az, aki hisz a főldönkívüliekbe? Illetve, ki az aki nem?

Figyelt kérdés

A válaszodhoz kérlek írj pár sort, de ne egy regényt!

Kösz!

2013. júl. 12. 23:57
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

s ha abba párszor bele vágunk egy ollóval,

ha vissza hajtjuk a papírlapot eredeti helyzetére

"akkor ár vágásbol több szimmetrikus formát is láthatunk!

Nem mondom, h így van, de azt még inkább nem mondanám,

hogy 2 angol kocsmatőltelék, taposgatta ki ezeket a csaknem

Mérnöki precízitással megegyező pontos vonalakat!"

Hát kedves kérdező,MO-n volt a 90-es évek környékén egy eset,amikor is nálunk is elkezdték az ufológusok kutatbi a gabonaköröket.Mind váltig meg volt győződve hogy ezek pedig csak is egy fejlett civilizáció nyomai lehetnek.Aztán két tinédzser srác betelefonált hogy ők voltak,az elismerés őket illeti.

Ezen persze csak röhögtek az ufológusok hogy ilyen meg ilyen szögben gabonát megtörni lehetetlen,meg hogy a mágnesesség bla bla...

A két fiú elvitte a kazit,amin saját magukat filmezték le alkotás közben.

De ha keresel guglin ,találsz is ilyen videókat felgyorsítva hogyan csinál PÁR ember egy ÉJSZAKA alatt egy gyönyörű gabonakört!

A gabonakörök mögött mindig csak emberek állnak.

És a kérdésre válaszolva:Hiszek a földönkívüli áélet lehetőségében,bár itt előttem mindenki túlságosan bizakodó volt.Én a jövő héten pont az asztrobiológiáól fogok előadni,és hát ezzel kapcsolatban 4-5 éve már olvasgatok,mind asztrobiológiát,mind abiogenetikát,szerves kémiát,planetológiát meg kozmokémiát.Hát arra jöttem rá hogy az élet egy csoda.Bár még mindig szkeptikus vagyok egy teremtő létét illetően,nem lepődnék meg ha az életet teremtették volna.Ugyanis ezek (bocsánat a jelzőért,de ez a legjobb szó rá) kOrva bonyolult folyamatok,melyek annyi közreműködő feltételt,és azok olyan szűk sávját igénylik,hogy az gyakorlatilag már csodaszámba megy.

Szóval a c.songoku álltal írt több száz fényéves szférát én kiterjeszteném több tízezer fényéves szférára,amelyen belül egyedül vagyunk.Sőt,én még attól se rettennék meg hogy egyedül lennénk.

Az hogy valami törvényszerűleg létrejön-e (mint az hogy a víz a karszthegységből cseppkő

barlangot készít) vagy csak szerencsés véletlen (mint hogy két puskagolyó egymásnak ütközik) két nagyon külön dolog.

Aki kicsit behatóbban foglalkozott az élet keletkezését illető tudományterülettel,az érti mire célzok.

Az hogy az Univerzum nagy,nem elég.Még millió komponensnek kell térben és időben jó helyen lennie.Az élet valóban csoda,nem hiába építettek rá több ezer teremtésmítoszt mert tényleg,szinte megfejthetetlen létrejötte,de jó nyomon vagyunk.

2013. aug. 3. 02:29
 22/27 anonim ***** válasza:
Ha ennyi tudományágat ismersz és még előadást is tartasz, egyszerűen hihetetlen hogy a gabonakör kérdést egy kézlegyintéssel elintézted egy gyerekcsínnyel.
2013. aug. 3. 03:50
 23/27 anonim ***** válasza:
Mégis mi más okozná?A gyerek dolog csak az adott eset volt,nyilván nem minden 16 éves ezzel tölti a szombatestéit.De mégse lehet idegenek levezetetlen energiáira fogni a dolgot,mert ilyen alapon a húsvét szigeteki bennszülött törzs Makemake istene is okozhatja a jelenséget...
2013. aug. 3. 04:06
 24/27 DarkLantern ***** válasza:
Lehet hogy vannak, de a zseniális ufó szakértők és bizonyítékaik nem hitelesek, jobbat nyomok ki magamból egy hűs nyári reggelen.
2013. aug. 3. 09:50
 25/27 anonim ***** válasza:

Nagy igazság van Möbiusz-szalag professzor válaszában. Csak a teremtő sem célirányosan teremtett. Én nem teremtésről sokkal inkább teremtődésről beszélnék.

A gabonakörök is úgy "teremtődtek" hogy az a két ifjú mielött betelefonált az ügynökségre,(ugye abban az időben nem volt még internet) a média rögtön rátapadt a témára, és egymásután szülte a hihetetlenebbnél hihetetlenebb történeteket. Aztán a számítógépes technika elterjedésével már nem volt kunct hasonló képeket reprodukálni. Aztán még néhány versenyen is ez volt a főtéma, a nyertes produkciókat később feltöltötték a nettre, amit később néhányan letöltöttek, és ismét feltöltve történetet írtak még alá. Elértünk már arra a pontra, mikor azt sem hihetjük el amit saját magunk élőben tapasztalunk, mert lehet az is az új technika produkciója.

Itt még közbe jön egy gyermekes csínytevés is, mint hogy a saját elképzelését, agyatlan történetét, kicsiny füllentését igazolja, megemlít még néhány híres, neves embert az igazát bizonyítva. Régen is igy vót "Ha a pap is aszt mongya..."

2013. aug. 3. 14:26
 26/27 anonim válasza:

Az életben 3 dolog biztos.

A halál

A Vodka

És a pina.

Az hogy ki van odakint, engem nem izgat, amíg az utóbbi 2 velem van :D

2013. aug. 4. 00:09
 27/27 anonim ***** válasza:
21-eske te tudsz valamit! "A gabonakörök mögött mindig csak emberek állnak." Ilyet, csak beavatottak mondhatnak. Nem egy gabonakör készítésébe avattak bele, hanem mindbe! Te lehetsz a világegyetem legfontosabb egyben legfejlettebb lénye!
2013. aug. 17. 09:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!