Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ti hisztek a földönkívüliekbe?

Hello xp kérdése:

Ti hisztek a földönkívüliekbe?

Figyelt kérdés
Vagy hogy van-e más bolygókon élet vagy el hiszitek hogy bizonyos embereket elrabolták őket én nevetségesnek tartom nektek mi a véleményetek

2012. nov. 1. 20:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
67%
99,999999 százalék hogy van más bolygókon élet, de az nem biztos, hogy el is tudnak jönni ide a Földre, az meg még kevésbé, hogy embereket térítenek el.
2012. nov. 1. 20:46
 2/12 x) ***** válasza:
66%

Nekem az a véleményem hogy ez a 200adik ilyen kérdés. De ettől eltekintve hiszek a földönkívüliekben, hiszen a világegyetem végtelen. De nyilván nem járnak ide 20 percenként elrabolni valakit. És azt is biztosra veszem hogy nem csináltak még senkin génkísérleteket meg hasonlókat. Az meg már egyenesen nevetséges hogy el akarnák foglalni a Földet, amit már teljesen tönkretettünk, valószínűleg még nem is nagyon jártak itt.

Meg azt is biztosra veszem hogy nem szürkékről, reptoidokról vagy ugráló kis kék lényekről van szó. Biztos hogy teljesen mások mint ahogy elképzelné őket az ember.

2012. nov. 1. 20:48
 3/12 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem biztos van élet a Földön kívül is.
2012. nov. 1. 20:51
 4/12 A kérdező kommentje:
Hát igen abba én hiszek hogy van más bolygókon élet mert ha itt kialakult akor valószínűleg más hol is de abban már nem hiszek hogy embereket rabolnának el mert ez hülyeség
2012. nov. 1. 21:09
 5/12 anonim ***** válasza:
Ez már húszmilliomodik kérdés, de azért válaszolok: Egyet kell értsek veled kérdező ezt az elrablós baromságot, meg, hogy folyamatosan látogatnak minket én is hülyeségnek tartom. De a földönkívüli élet (nem csak a mikróbák, de összetett ökoszisztémák, és civilizációk)tudományosan megközelített "változatában" én is hiszek. Mivel igen nagy a valószínűsége. Sőt, még azt is valószínűnek tartom, hogy a mi Naprendszerünkben előfordulhat mikrobiális élet.
2012. nov. 1. 21:13
 6/12 anonim ***** válasza:
55%

Mi ufónk, ki vagy a mennyekben,

szenteltessék meg a te neved,

jöjjön el a te hadsereged,

legyen meg a te akaratod,

amint az űrben úgy a Földön is.

Mindennapi 404-ünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi zárt látókörünket,

miképpen mi is megbocsájtunk ha odapörkölsz nekünk a csillagrombolóval,

és ne rabolj el minket szexuális eggyütlétre,

és ne szabadíts meg minket a heregolyónktól,

mert tiéd a Föld, a hatalom, és a dicsőség, mindörökké Ámen.

2012. nov. 1. 21:30
 7/12 anonim ***** válasza:

kedves utolsó ezzel a válasszal mit akartál elérni,most komolyan?

Amugy biztos van máshol élet,de valószintülően ,hogy jártak volna itt emberek fantáziája.

2012. nov. 1. 22:32
 8/12 anonim ***** válasza:
32%
A nagy büdös lópikulát. Nem hiszek, mi vagyok én hogy higyjek, vazzeg, valami holdkóros. Valamiféle élet van persze, de az inteligens élet az egy nagy humbug, pojácáknak való mese. Ha nincs Isten, van repülő szellem meg manó meg miegymás, ha már az sincs akkor ott a jó öreg ufo, hagyjuk má, valamibe holtsicher, hogy köll hinni, mert maga alá brunzol rögtön mindenki, ha minden veszve, legalább az ufók maradjanak meg nekünk ó szent kleofás. Meg ezek a valószínűségek, apám, az a másik, lottózzál inkább ne álmodozz, egyedül vagyunk, és úgy is maradunk örökre.
2012. nov. 1. 22:54
 9/12 anonim ***** válasza:
Én hiszek a földön kívüli életben. Persze egyszerű egysejtűekre gondolok, esetleg primitív állatokra és növényekre, az UFO-kban már nem. Egyébként a világegyetem végtelenségérűl szóló elméletek már rég megdőltek, a világegyetem HATALMAS de VÉGES.
2012. nov. 2. 09:16
 10/12 dragonline ***** válasza:

''Nekem az a véleményem hogy ez a 200adik ilyen kérdés. De ettől eltekintve hiszek a földönkívüliekben, hiszen a világegyetem végtelen. ''

Én viszont nem hiszem hogy a világegyetem végtelen :-)

2012. nov. 2. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!