Ti hisztek a földönkívüliekbe?
Nekem az a véleményem hogy ez a 200adik ilyen kérdés. De ettől eltekintve hiszek a földönkívüliekben, hiszen a világegyetem végtelen. De nyilván nem járnak ide 20 percenként elrabolni valakit. És azt is biztosra veszem hogy nem csináltak még senkin génkísérleteket meg hasonlókat. Az meg már egyenesen nevetséges hogy el akarnák foglalni a Földet, amit már teljesen tönkretettünk, valószínűleg még nem is nagyon jártak itt.
Meg azt is biztosra veszem hogy nem szürkékről, reptoidokról vagy ugráló kis kék lényekről van szó. Biztos hogy teljesen mások mint ahogy elképzelné őket az ember.
Mi ufónk, ki vagy a mennyekben,
szenteltessék meg a te neved,
jöjjön el a te hadsereged,
legyen meg a te akaratod,
amint az űrben úgy a Földön is.
Mindennapi 404-ünket add meg nékünk ma.
És bocsásd meg a mi zárt látókörünket,
miképpen mi is megbocsájtunk ha odapörkölsz nekünk a csillagrombolóval,
és ne rabolj el minket szexuális eggyütlétre,
és ne szabadíts meg minket a heregolyónktól,
mert tiéd a Föld, a hatalom, és a dicsőség, mindörökké Ámen.
kedves utolsó ezzel a válasszal mit akartál elérni,most komolyan?
Amugy biztos van máshol élet,de valószintülően ,hogy jártak volna itt emberek fantáziája.
''Nekem az a véleményem hogy ez a 200adik ilyen kérdés. De ettől eltekintve hiszek a földönkívüliekben, hiszen a világegyetem végtelen. ''
Én viszont nem hiszem hogy a világegyetem végtelen :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!