Miért hisztek 404-nek?
404 azt állítja,hogy van egy föld alatti laboratóriuma,ahol földönkívülieket boncol.És azt mégis hogyan építette volna meg?Az építészek csak megkérdezték volna,hogy minek kell.Meg
nagyfeszültségű árammal végez a földönkívüliekkel egy gomb megnyomásával,miközben ütésálló üvegablak mögött ül.Most,hogyan szerelte/szereltette volna be azt a felszerelést teljesen titokban?Ennyi erővel mondhatná azt is,hogy ő az 51-es körzet vezetője...annak még több értelme lenne.
404 szerint Hitler még mindig él egy másik galaxisban,mert kicserélték az öregedésért felelős génjeit.Most ha ez igaz is lenne,404 honnan a francból tudná ezt?
404 szerint az idegenek a csillagok atomenergiáját szívják üzemanyagként az űrhajóba.Csakhogy a csillagok nem termelnek atomenergiát.A Napvitorlás űrhajó áll ehhez a legközelebb,de az is a napszélből nyeri az energiát.
404 szerint a gyógyszerekben olyan anyagok vannak,amik megrövidítik az emberi átlagéletkort.Most nem azért,de most magasabb az átlagéletkor,mint amikor nem voltak gyógyszerek...
404 szerint az embernek régn volt nagyon fejlett telepatikus képessége,de a média miatt ez elcsökevényesedett.Na most,ha tényleg volt ilyen,akkor ezt egyszerűen elfelejtettük?Az őseink nem is említették ezt nekünk?
Már több helyen is elírtam, hogy szerintem egy sci-fi függő gyerek lehet.
De az orvosságos cuccal mond valamit. A gyógynövényekkel sokkal jobb hatást el lehet érni, mint tablettákkal.
Én például nem rohanok magam oltatni, ha a tv-ben bejelentenek egy vírust.
Érdekes módön a H1N1-et is túléltem, amikor a sok idióta rohant, hogy bevegye.
Erről hol lehet olvasni, hogy Hitler még mindig él? :D
Szerintem 404 Hollywoodban hülyére keresné magát, sokkal híresebb lehetne, mint George Lucas, vagy Spielberg.
Ha egy kis esze lenne, ezzel keresné a kenyerét, és nem tiniknek tömné tele a fejét marhaságokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!