Hisztek a paranormális jelenségekben vagy a földöntúli dolgokban?
Figyelt kérdés
2012. nov. 1. 12:19
3/45 anonim válasza:
Pl az Androméda galaxis is bőven túl van a földön, de én hiszek benne :D
4/45 hello xp válasza:
Én nem hiszek semmibe nem foglalkozók ilyen hülyeségekel még kis kakas vagyok :DD
5/45 anonim válasza:
Én hiszek,bár nem vagyok az a vakon hívő és elfogult ember.de túl sok dolog történt a környezetemben és velem,hogy ne gondoljam,hogy léteznek.Bár a szellemekben annyira nem hiszek,az nekem túl meseszerű.
6/45 anonim válasza:
Én csak a Yetiben hiszek, a többi hülyeség.
7/45 anonim válasza:
Ami a szellemeket illeti, én nem "hiszek bennük", hanem tudom, hogy vannak, mert tapasztaltam. Mivel nem iszok és nem is drogozok, valamint hallucinálni sem szoktam, ezért nincs miben kételkednem.
8/45 anonim válasza:
Nem hiszek bennük.
Hozzáteszem, hogy az ingerküszöböm is magas, tehát nem is vagyok rá hajlamos. Eléggé szilárdan meggyőző eseményeknek kellene történniük ahhoz, hogy ez változzon.
10/45 anonim válasza:
A szellemekben csak a bolondok hisznek és a bolond léthez nem kell sem inni, sem drogozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!