Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hisztek a paranormális jelensé...

Hisztek a paranormális jelenségekben vagy a földöntúli dolgokban?

Figyelt kérdés
2012. nov. 1. 12:19
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
Nyugodtan hidd azt, mert akkor fogod jól hinni. Ez a googles srác/csaj pedig csak szívatni akar.
2012. nov. 2. 14:08
 22/45 anonim ***** válasza:

Ennek igy már más a bukéja! Valóban léteznek szellemek, de nem olyan formában, ahogy azt sokan vélik. A lélek a testtől megfosztva marad a térben. Ezen lelkek élőnek ártani jelet adni nem tudnak, mert test nélkül nincs cselekvés. Beszélni meg főleg képtelenek, hisz nincsen tüdejük, sem hangszálaik, amik hangokat generálnának. A beszédre csak azon lelkek képesek, akik még életükben képesek voltak gondolatátvitelre. Tárgyakat mozgatni is csak azok képesek, akik vele születtek, tehát életükben is üzték ezt a műfajt.

Azt mondom, nézz körül a padláson, pincében, ha fura hangokat hallasz. Mert semmi esetre sem lehetséges szellemi rész. Látni meg éppen nem lehet a szellemeket, max érezni jelenlétüket. De erre az érzésre is még csak pár ember képes. A lélek az egy fennmaradó agyi energiahalmaz, ami az éntudatbol, emlékekekből marad az emberből halál után. Tehát szellemek nincsenek olyan formában, hogy látni cselekedni hangot generálni tudnának.

2012. nov. 2. 18:01
 23/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Amikor a jelenség kezdődött (történt) éppen borotválkoztam, a meló miatt későn értem haza kb 21:40 lehetett mikor a tükör sarkából megpillantottam a volt családtagom azt hittem bejött valaki a lakásba azonnal kimentem körülnézni hogy ki lehetett az meg ilyenek, de nem találtam senkit. Aztán lefeküdtem és arra keltem fel (0:30-kor) hogy valami zajt hallottam de ismét senkit sem találtam a házban. És már napok óta bizonyos időszakokban ilyen jelenségek történnek .
2012. nov. 2. 18:34
 24/45 anonim ***** válasza:
Ezek a gyenge skyzofrénia első jelei.
2012. nov. 2. 18:38
 25/45 A kérdező kommentje:
Az király lenne :D loll
2012. nov. 2. 20:38
 26/45 anonim ***** válasza:
80%

Na látod! Mindjárt be fognak záratni Téged a diliházba! Méghogy skizorfénia! Nem szivatlak. De a skizofréniát diagnosztizálót, azt megszivatnám.

A google-s voltam..

2012. nov. 2. 20:40
 27/45 anonim ***** válasza:
80%
Ha hűvösebb is van a lakásban (mint mondjuk kellene lennie), az a szellem egyik jele.
2012. nov. 2. 20:47
 28/45 anonim válasza:
én hiszekezekben, hülyeségnek tartják ezeket a dolgokat de amugy van sok bizonyíték
2012. nov. 5. 16:30
 29/45 válasza:

Nem hiszek benne.

Elöször is tisztázzuk az UFO angol szavak rövidítése ami még mindig azt jelenti hogy azonosítatlan repülő tárgy. (undefined flying object)

Másodszor ha a szobában hidegebb van mint lennie kéne az nem szellem jelenléte miatt van hanem a fűtés hiánya miatt!

2012. nov. 5. 17:27
 30/45 anonim ***** válasza:
Igen, hiszek.
2012. nov. 7. 06:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!