Akik nemhisznek a szellemekben meg ilyen paranormális jelenségekben: Miért válaszoltok itt, és miért nevetitek ki az itt kérdezőket, amikor valamit éreznek? -. - folyt lent.
Figyelt kérdés
Minek jöttök ide, ha ugysem hisztek??? Minek kell őket kinevetni, meg leponttozni azokat a válaszolókat akik a témával kapcsolatban válaszolnak?? Ide azért írnak mert hisznek benne akkor mi a francnak nézitek???-.-2012. márc. 15. 08:44
1/24 anonim válasza:
"mi a francnak nézitek?"
Mer' kint van a főoldalon vastagon szedve, és nehéz nem észrevenni!
:)
Bár én nem szoktam ide írni, csak olvasgatni és röhögni!
:D
2/24 anonim válasza:
Azért mert ők is kíváncsiak, csak nem elég intelligensek ahhoz, hogy nyíltan bevállalják, mert szégyellik, azt hiszik ciki stb.
3/24 anonim válasza:
Esetleg azért,hogy a sok "hívőt" észre térítsék! Annyi ostobaságot írbak ezeken az oldalakon,hogy ha csak egy embert tudnak normális gondolkodásra késztetni,akkor már megérte írni.
4/24 A kérdező kommentje:
De ha hisznek akk minek irni?-.- Nem pár embertől fogják fel h "nem léteznek" ilyen dolgok. Én realista vagyok de néha hiszek ezekben a dolgokban, nincs mindenre logikus magyarázat, és mindenre összelehet kapirgálni valami össze-vissza tekervényes erőltetett választ ezekre, de higgyétek el h nemmindenre van logikus magyarázat. Ha hinni akarnak akk mi bajotok lesz tőle??
2012. márc. 15. 11:00
5/24 anonim válasza:
Nekünk semmi. Szerintem téged zavar ez.
6/24 A kérdező kommentje:
Igen zavar, h a semmiért lepontozzátok/lepontozzák az embereket, mert más a felfogásuk. Egyesek nem tudják megérteni h nem mindenre van logikus magyarázat... Ezért mér' kell másokat lehordani?
2012. márc. 15. 11:21
7/24 anonim válasza:
Mert nem léteznek természetfeletti lények...
Hogyha látok egy olyan kérdést, amiben szellemről írnak nem bírom ki, hogy ne írjak oda. Egyszerűen nem bírom ki.
8/24 anonim válasza:
..anyád tizennégy éves kislányok akarnak szellemet idézni ti meg adjátok alájuk a lovat , és még van pofátok megkérdezni hogy minek irogatunk ide eszem megáll
9/24 A kérdező kommentje:
Ne anyázzál mert sztem anyád nemigy nevelt.
Én nem aztmondtam h 14 éves gyerekeket, ne hagyjatok ilyen szellem f*szságot csinálni. Hanem egy tök normális kérdéshez amiben paranormál jelenségekről kérdeznek ne írjátok h ilyen nincs. Mert gondolom istenben hisztek, az pont egy ilyen.;)
Nem varázslényekről van szó hanem paranormális jelenségekről...
2012. márc. 15. 16:03
10/24 anonim válasza:
" Mert gondolom istenben hisztek,"
Nem nyert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!