Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Akik nemhisznek a szellemekben...

Akik nemhisznek a szellemekben meg ilyen paranormális jelenségekben: Miért válaszoltok itt, és miért nevetitek ki az itt kérdezőket, amikor valamit éreznek? -. - folyt lent.

Figyelt kérdés
Minek jöttök ide, ha ugysem hisztek??? Minek kell őket kinevetni, meg leponttozni azokat a válaszolókat akik a témával kapcsolatban válaszolnak?? Ide azért írnak mert hisznek benne akkor mi a francnak nézitek???-.-

2012. márc. 15. 08:44
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Na igen, és valakit ezért leszólsz h ha hisz benne?
2012. márc. 15. 16:53
 12/24 anonim ***** válasza:
17%
csak rendes kérdéshez jár rendes válasz , aztán jön valaki hogy DE SZELLEMVÓÓT MER NÁLUNKIS......
2012. márc. 15. 18:13
 13/24 anonim ***** válasza:
80%
reptoidok, badacsonyi görényember,stb szerintem gyerekek ne regisztráljanak ide ennyi az egész.
2012. márc. 15. 18:28
 14/24 A kérdező kommentje:
ezek nem paranormális jelenségek hanem meselények amiket te felsoroltál...
2012. márc. 15. 18:30
 15/24 anonim ***** válasza:

Első: Kíváncsi vagyok milyen elmebetegek léteznek.

Második: Jót szórakozok rajtuk.

Harmadik: Beírok komentbe, amit gondolok, erre való a fórum.

Negyedik: Szerencsétlennek akarok segíteni, hogy ne rettegjen attól, ami nem létezik.

Ötödik: Én is gondoltam úgy, hogy láttam szellemet, de én nem ijedek meg, és megtudok róla győződni, hogy csak érzéki csalódásom volt.

2012. márc. 17. 20:50
 16/24 Hagenti ***** válasza:
Sztem észhez lehet téríteni embereket, de lehurrogni nem kéne.(pl. Menj pszichológushoz.)
2012. márc. 18. 10:30
 17/24 anonim válasza:

:D Azért ilyeneket olvasni.. Igen, eltérő nézetű emberkék sosem fognak megegyezni.. ez természetes. Akik ateisták, nyugodtan bátoríthatják a gyerekeket, hogy szellemek csak a képzelet szüleményei.. én nem mondom magamról, hogy hiszek, vagy ellenkező esetben nem hiszek, mert erre még magam sem jöttem rá.. Ki tudja? Valamikor van, esetleg lehet kézenfekvő érv, valamikor pedig tényleg nincs különböző dolgokra magyarázat.. Vannak olyan esetek, amikor azt mondom, eseleg egy szellem volt, vagy poltergeist (bár róluk azt olvastam, hogy az agy generálja őket, de ismétlem magam: ki tudja?), de ártani nem tudnak.

Viszont a kérdésre válaszolva, szerintem a kérdés jellege határozza meg, hogy válaszoljanak-e rá olyan személyek, akik nem hisznek a természetfeletti lények létezésében, de én nagyobb részben a kérdezőnek adok igazat. A "menjél el pszichológushoz" jellegű mondatokkal meg kérem ne dobálózzunk!:)

2012. márc. 18. 14:35
 18/24 anonim ***** válasza:
36%

Vicces amúgy a téma, mert msot független h én hiszek vagy sem ebbe, egyébként már nem taszítom el magamtól...

Az a helyzet ezt úgyis csak akkor fogja az ilyen meg az ember megérteni vagy hinni benne ha vele is megtörténik..na de ha megtörténik akkor a racionális gondolkodású ember azt dofja ugye gondolni magáról, hogy akkor én megyek a pszihodokihoz mert kvan a 4 kerekem..de ha ismerjük magunkat és tudjuk, hogy mi nem vagyunk ilyen skizofrén lelkielg labilis emberek akkor rá kell, hogy jöjjünk nem vagyunk hülyék egyszerűen történt valami amire a tudatod nem tud logikus,tudományos értékekkel választ találni.

Na ilyenkor kezdhet az ember elkezdeni félni...

az a helyzet, hogy ezekkel a hatalmak a legtitkosabb szinteken foglalkoztak/foglalkoznak...

és azt meg nem véletlen szokták általában csinálni.

2012. márc. 22. 06:29
 19/24 anonim ***** válasza:
Az oldal a kérdésekről szól, nem arról,hogy csak egyféle választ fogadható el. A helyzet az, hogy nagyon is fontosak a valódi válaszok és nem a hívőktől származó kamuk, mert valóban az a lényeg, hogy egy -két embert legalább észre lehessen téríteni. Az a válasz, hogy ,,menj el pszichológushoz" pedig nem rosszindulatú és nem is megbélyegző hanem valódi jó-tanács azok számára kiknek a beírásából körvonalazódik valami mentális probléma. Neki kell segítség, ezért aki ezt tanácsolja jót akar. Nagyon fontos, hogy az emberek ne hagyják tönkretenni magukat kuruzslók , parapszichológusok és varázslók hazudozása által, hanem igenis forduljanak orvoshoz, pszichológushoz, szóval szakemberhez....
2012. márc. 23. 10:03
 20/24 anonim ***** válasza:

Murder3:

Az őrültek is azt hiszik magukról, hogy nem őrültek, így a parajelenségek érzékelői sem fogadják el, h nem volt igaz, amit láttak/tapasztaltak

2012. márc. 24. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!