Akik nemhisznek a szellemekben meg ilyen paranormális jelenségekben: Miért válaszoltok itt, és miért nevetitek ki az itt kérdezőket, amikor valamit éreznek? -. - folyt lent.
Első: Kíváncsi vagyok milyen elmebetegek léteznek.
Második: Jót szórakozok rajtuk.
Harmadik: Beírok komentbe, amit gondolok, erre való a fórum.
Negyedik: Szerencsétlennek akarok segíteni, hogy ne rettegjen attól, ami nem létezik.
Ötödik: Én is gondoltam úgy, hogy láttam szellemet, de én nem ijedek meg, és megtudok róla győződni, hogy csak érzéki csalódásom volt.
:D Azért ilyeneket olvasni.. Igen, eltérő nézetű emberkék sosem fognak megegyezni.. ez természetes. Akik ateisták, nyugodtan bátoríthatják a gyerekeket, hogy szellemek csak a képzelet szüleményei.. én nem mondom magamról, hogy hiszek, vagy ellenkező esetben nem hiszek, mert erre még magam sem jöttem rá.. Ki tudja? Valamikor van, esetleg lehet kézenfekvő érv, valamikor pedig tényleg nincs különböző dolgokra magyarázat.. Vannak olyan esetek, amikor azt mondom, eseleg egy szellem volt, vagy poltergeist (bár róluk azt olvastam, hogy az agy generálja őket, de ismétlem magam: ki tudja?), de ártani nem tudnak.
Viszont a kérdésre válaszolva, szerintem a kérdés jellege határozza meg, hogy válaszoljanak-e rá olyan személyek, akik nem hisznek a természetfeletti lények létezésében, de én nagyobb részben a kérdezőnek adok igazat. A "menjél el pszichológushoz" jellegű mondatokkal meg kérem ne dobálózzunk!:)
Vicces amúgy a téma, mert msot független h én hiszek vagy sem ebbe, egyébként már nem taszítom el magamtól...
Az a helyzet ezt úgyis csak akkor fogja az ilyen meg az ember megérteni vagy hinni benne ha vele is megtörténik..na de ha megtörténik akkor a racionális gondolkodású ember azt dofja ugye gondolni magáról, hogy akkor én megyek a pszihodokihoz mert kvan a 4 kerekem..de ha ismerjük magunkat és tudjuk, hogy mi nem vagyunk ilyen skizofrén lelkielg labilis emberek akkor rá kell, hogy jöjjünk nem vagyunk hülyék egyszerűen történt valami amire a tudatod nem tud logikus,tudományos értékekkel választ találni.
Na ilyenkor kezdhet az ember elkezdeni félni...
az a helyzet, hogy ezekkel a hatalmak a legtitkosabb szinteken foglalkoztak/foglalkoznak...
és azt meg nem véletlen szokták általában csinálni.
Murder3:
Az őrültek is azt hiszik magukról, hogy nem őrültek, így a parajelenségek érzékelői sem fogadják el, h nem volt igaz, amit láttak/tapasztaltak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!