Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hisztek a paranormális jelensé...

Hisztek a paranormális jelenségekben vagy a földöntúli dolgokban?

Figyelt kérdés
2012. nov. 1. 12:19
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
Voltak ott normális NEM-ek és IGEN-ek is szép számmal, de válogatás nélkül lepontozták őket. Nem kell félteni egyik oldalt sem.
2012. nov. 11. 23:12
 42/45 anonim válasza:
Én egy időben nagyon érdeklődtem a szellemek iránt. Akkor történt, hogy hétvégén éreztem, van ott valaki. Tudtomra adta, hogy ő kicsoda(a boltos, akinél vásárolni szoktam reggelente, nevet nem írok).Ez hétvégén történt. Mikor a következő hétfő hajnalba mentem a kis bolthoz kaját venni, láttam, hogy be volt zárva, és egy szál virág volt odatűzve a rácsra. Ugyanis meghalt a tulajdonos. Akkor mi volt ez, ha nincsenek szellemek?
2012. nov. 25. 18:28
 43/45 anonim ***** válasza:
66%
Kitaláció.
2012. nov. 25. 18:42
 44/45 anonim ***** válasza:
69%
Az elméd faramuci játéka volt ez a boltosdolog. Mikor hétfőn reggel nem kaphattad meg a stampedlidat, mert meghalt a boltos, az elméd nekiállt kombinálni, hogy tegnapelött szólított a szelleme, ezután már úgy meséled a történetet mintha megtörtént volna. Még magad is elhiszed, hogy valóban így történt!
2012. nov. 26. 05:48
 45/45 anonim válasza:
Na erre iszom egyet!
2012. nov. 26. 14:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!