Hisztek a paranormális jelenségekben vagy a földöntúli dolgokban?
Figyelt kérdés
2012. nov. 1. 12:19
11/45 hello xp válasza:
Én semmiben nem hiszek csak a pénz erejében csak azok hisznek ilyesmibe aki elmúlt már 50-60 éves és félnek az elmulástol Ki tanálnak minden felé történetet istenről meg a pokolról ez már túl mese szerű XD
12/45 anonim válasza:
iiiiiiiiiiiiiiiiigggggggggggggggggggggeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnn!!!!!!!!!!
13/45 hello xp válasza:
Hinni akarok de nem tudok mert semmi nem bizonyítja hogy valóban létezik ilyesmi és nem kamu
15/45 anonim válasza:
rossz a kérdés! paranormális jelenségek igen is léteznek, ugy mint földöntúli dolgok. és ez nem hit kérdése!
De az ufókról keringő történetek valóban az emberi elme, képzelőerő szüleményei. Az emberi agy egy faramuci bonyolult találmány, amit a környezet, az őt körülvevő dolgok alakítottak, fejlesztettek, az evolúció olyan mint az idő, nem volt kezdete, nem is lessz vége soha.
16/45 anonim válasza:
Dehogy létezik, ez csak hit kérdése? Tudták bizonyítani? Pedig ha létezne nem lenne olyan nehéz. Te hidd hogy létezik, de ne kezeld tényként, mert nem az és most nem érdekel az a szöveg, hogy ezt már megtapasztaltad. Miért hinne bárki is neked?
17/45 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem mert egy ideje meglátogat egy régi családtagom de az a gáz hogy 2-éve halott. (Nem iszom nem drogozom)
2012. nov. 2. 12:07
18/45 anonim válasza:
Vagy csak hitted, hogy halott vagy kamu.
19/45 A kérdező kommentje:
Szeretném azt hinni hogy hittem
2012. nov. 2. 12:13
20/45 anonim válasza:
A rokonod szelleme nem ment haza (a túlvilágra) talán félelemből, talán nem tudta, hogy meghalt. Haza kellene segítened. Keress rá a google-ban: halott lelkek hazasegítése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!