Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hisztek a paranormális jelensé...

Hisztek a paranormális jelenségekben vagy a földöntúli dolgokban?

Figyelt kérdés
2012. nov. 1. 12:19
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
Peter Underwood parapszichológus szerint minden 10-edik ember lát szellemet élete során. Én is tapasztalok időnként fura dolgokat, és olyannyira hiszek benne, mint hogy reggel felkel a nap. Bizonyíték? Mikor kisgyerek voltam, állandóan azt láttam, hogy egy alacsony, ködös alak nézeget ki a konyhából meg a fürdőszobából. Később pszichológushoz is vittek, mert nem tudták, hogy miért képzelgek ilyeneket. Aztán kiderült, hogy abban a lakásban egy alacsony idős néni élt, aki ott is halt meg, 3 napig feküdt holtan a lakásban, és ahol megtalálták, arra volt a legaktívabb a szelleme. Na most ezek után nekem senki sem fogja bemesélni hogy nincsenek szellemek. Istenről meg annyit, hogy nem érdekes, hogy jársz-e templomban, Jézusban, Buddhában vagy megfoghatatlan energiában hiszel. A lényeg hogy higgy, mert akkor meg fogod látni az apró jeleket, amiket küld neked Isten, hogy segítsen az életben.
2012. nov. 7. 15:20
 32/45 anonim ***** válasza:

De nagy bizonyíték.

A szavad=semmi.

2012. nov. 7. 15:30
 33/45 A kérdező kommentje:
Ezt ki kellene deríteni hogy vannak e szellemek vagy csak az elménk szórakozik velünk. Nagyon könnyen ki lehet deríteni aki nem hisz a szellemekben az leírja hogy hol lakik, meg ilyenek.Az aki hisz ebben az miután meghal felkeresi az illetőt és szellemként társalog vele, ennyi :D loll
2012. nov. 7. 15:39
 34/45 anonim ***** válasza:
Ha még is vannak szellemek, akkor én szellemként mindenkit megkeresek és bocsánatot kérek, de egyelőre úgy néz ki, hogy nincsenek:P
2012. nov. 7. 15:41
 35/45 anonim válasza:
Én határozottan hiszek benne. Szomorú lenne, ha ennyiről szólna az élet, amit mi látunk belőle. Ez tulajdonképen az őseink számára nem volt kérdés, egészen addig, amíg az álszent katolikus egyház kissé át nem formálta az emberek hitvilágát.
2012. nov. 8. 07:54
 36/45 anonim ***** válasza:
Őseink számára nem volt kérdés, mert sokkal tudatlanabbak voltak, de számunkra már kérdéses. El kell hogy keserítselek, erről szól az élet, szóval élvezd ki azt az x évet ami van és ne nem létező dolgokkal foglalkozz.
2012. nov. 8. 08:45
 37/45 anonim válasza:

Én nyitott embernek tartom magam. Az UFO-k és az idegen lények szerintem léteznek, mert teljesen logikátlan lenne, ha a világegyetemben (ami elvileg végtelen) csak mi lennénk "értelmes" lények. Amit marhaságnak tartok azok a gabonakörök. Miért pont gabonán (illetve néha-néha vizeken) hagynak nyomokat és miért csak köröket? És ennek mi a fittyfene értelme van? Szerintem semmi.

Szellemekről csak annyit mondok, hogy nem tudom, létezik-e. Én is tapasztaltam fura dolgokat, de szellemnek nem igazán gondolnám. De az is igaz, hogy az energia nem vész el, csak átalakul (fizika). Miután bizonyított tény, hogy minden embernek van aurája (energia burok), és a fenti fizikai törvény igaz, akkor így "szellem" is létezhet valamilyen formában.

2012. nov. 8. 11:35
 38/45 Csutorás Zoltán válasza:

Remélem nem HISZI 1 ember sem a földön,hogy ez HIT kérdése!

Jómagam 3-szor MEGTAPASZTALTAM!,nna vágópistike,aki a vizet szervesvegyületnek elfogadta,ja és vegyészmérnöki diplomája van,együtt vették drsmittpalival...

2012. nov. 8. 20:11
 39/45 anonim ***** válasza:

Szia! Elkezdem olvasni a valaszokat de egy ido utan feladtam! En hiszek a szellemekben, tapasztaltam par dolgot! Csak azt nem ertem aki nem hisz, az miert ocsarolja le a masikat...?

Tok bunko dolognak tartom, de hat ez egy ilyen vilag!( erre az irasomra is kapom majd az ivet , biztos :))

Rengeteg ember foglalkozik ilyen dolgokkal, azt nem allitom , hogy mindenki ert is hozza!

Remelem megoldodik a " problemad"!:)

2012. nov. 10. 16:14
 40/45 anonim válasza:
Én nem hiszek a szellemekben,de az egyik barátnőm tapasztalt valamit. A nagybácsija meghalt, és amikor a házában alszik mindig hall lépteket. Egyszer a szobájában (a nagybácsiéban) aludt és ott hallotta hogy járkál valaki, de nem látott senkit. Azóta nem szeret odajárni.
2012. nov. 11. 12:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!