Szivesen gyarmatosítanátok földönkívülieket? Ha igen, hogy csinálnátok? Tartanátok e földönkivüli nőket párosodás szempontjából, illetve szivesen hajtanátok őket rabszolgasorba?
Te nem vagy józan.
A neandervölgyi emberrel (amelyiknek a génkészlete pár %-ban különbözik tőlünk) sem vagyunk képesek szaporodni - akkor mit vársz egy földönkívüli lénytől???
Ill. ha ezek emberek, amelyeket pár ezer éve telepített ki valamilyen ismeretlen hatalom - akkor viszont teljes jogú emberek, nem rabszolgák. Azok az idők már elmúltak.
Már elnézést,de szerintem itt nagy bajok vannak.
Mivel nem valószínű,hogy a közeljövőben olyan technikai tudásunk lesz,hogy idegen intelligens fajokra bukkanjunk,a találkozás csak úgy jöhet létre,hogy ők jönnek ide.Ebből viszont logikusan következik,hogy ők rendelkeznek nagyobb tudással.Majd csak nem képzelitek,hogy idejönnek ki tudja milyen messziről csak azért,hogy megkenjék nekünk a kenyeret margarinnal,és menjen dolgozni helyettem.És még meg is kefélhessem...Úr isten...Sokkal valószínűbb,hogy ők vonnának minket az uralmuk alá.De szerintem egy idegen faj,amely csillagközi utazásokra képes,nem olyan primitív,hogy ilyeneket csináljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!