Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ki hisz a földönkívüliekben?...

Ki hisz a földönkívüliekben? Egy rövid indokot megköszönnék attól függetlenül, hogy ki melyik oldalt erősíti! Előre köszönöm!

Figyelt kérdés
2013. aug. 17. 03:35
1 2 3 4 5
 11/50 anonim válasza:
93%
Biztos hogy létezik még más élőlény az univerzumban!Én pl nem tudom elképzelni hogy csak emberek (meg állatok növények)élnek.
2013. aug. 17. 09:31
 12/50 anonim ***** válasza:
100%
Mivel az Univerzum jóformán felfoghatatlan méretű, irdatlan nagy ökörség lenne azt feltételzni, hogy csak a Földön van élet.
2013. aug. 17. 09:41
 13/50 anonim ***** válasza:
100%
100 % , hogy van élet a Földön kívül. Az univerzum hatalmas. Őrültség lenne azt feltételezni, hogy csak a Földön van élet.
2013. aug. 17. 09:50
 14/50 anonim ***** válasza:
52%

Én nem vehetem el a lehetőségét!

Indok:ha itt is van élet mért ne lehetne máshol is

2013. aug. 17. 10:31
 15/50 anonim ***** válasza:
68%

Én nem vetetem el a lehetőségét!

Indok:Ha itt is van élet mért ne lehetne máshol is?

2013. aug. 17. 10:34
 16/50 anonim ***** válasza:
83%

Válaszolok a kérdésre is, de egy bevezető:

Naponta megkérdezi valaki, ki hisz az ufókban, ki hisz a földönkívüliekben, miért írnak ide szkeptikusok, miért nem tanuljátok meg, hogy az ufó az tárgy. Stb. Mi meg nem változunk naponta, így felesleges ez a kérdés.

Válaszom a kérdésedre: Ha a jelenleg érvényes világkép általam ismert töredékinformációjából indulok ki, akkor igen nagy a valószínűsége, hogy rajtunk kívül is lehet nem csak egyszerűen élet, hanem értelmes élet is. A semmi értelmezhetetlen, de az egy sem nagyon illik bele a rendszerbe. Hogy végtelenben legyen egyetlen olyan dolog, amely annyira egyedi, hogy sehol máshol nincs hasonló.

Más kérdés, hogy térben és időben hol helyezkednek el.

2013. aug. 17. 10:50
 17/50 anonim válasza:
66%

Én ezen a kérdésen évek óta túl vagyok, na és persze a válaszon is. Az, hogy a Föld nevű bolygón az ember genetikáján kívül minden földi eredetű.........csak szépíti a dolgot, tehát Darwin Bácsi a majmaival elballaghat a kulisszák mögé. Sok dolgot végig rágtam már s bizonygattam magamnak, most egy másik témánál vagyok amit vesézek rendesen :

- köztudott az egész Apolló program, de most nem állok le vitázni a Holdra szállással kapcsolatban és annak a miértjével sem. Volt leszállás, igaz nem úgy és akkor mint ahogyan be van jelentve. Az út közbeni kísérők és a felszínen lévő társaságok azt bizonyítják, hogy igen közel vannak. De hol ? Le nem tudom írni mert mert nem tudom bizonyítani, de a kérdések magukért beszélnek :

- fejlődött a NASA mint minden más, még sincsen Holdra szállás.......miért ? (válaszom, hogy talán közölve lett, hogy nem kéne ?)

- általános iskolás koromban a földrajz teremben volt egy nagy fali térkép a Hold sötét oldaláról. Ott a Kepler........miért nem csinál pár fotót amin még a homokszemek is látszanak ? (válaszom, hogy talán azt sem kellene ?) Naprendszer végére küldünk szondákat......a Hold sötét oldalára miért nem ?

Lefényképezed magad a fürdőszoba tükrében és elküldöd nekem a képet magadról. De nem szeretnéd, hogy lássam a hátmosó kefédet, a fogkrémed márkáját s ezer meg ezer kis piperét. Mit teszel ? Kipakolod a fürdőt ? Nem. Megszerkeszted a képet s elhomályosítod. Sajnos az emberi primitívség (ez most mint fogalom s nem becsmérlés de lentebb megírom, hogyan értem) csak azt fogja fel, hogy nem akarod, hogy lássam. pofon egyszerű a képlet :) Ha a neten nézel egy Holdról készült képet, tele van ilyennel s meg sem fordul az ember bucijában, hogy miért homályos sok része s miért kockás ? A fürdős képnél elfogadom a tényt, a Holdról készültről meg észre sem veszem........igen különös, nem ? :)

Primitívség :

- sok ember negatív jelzőként használja s ismeri pedig nem az. Az ember agya olyan mint a számítógép. Minimális százalékát használjuk, ez köztudott. De :

- hiába tanulsz ész nélkül egy életen át, akkor sem fogod többet használni. Miért ? Vegyük azt, hogy van a gépeden egy képszerkesztő program amit én ráteszek s Te nem ismered. Van egy nagy ismeretlenség számodra, minél többet tanulod annál többet tudsz és annál jobban ismered, de a program akkor sem fog többet tudni mint amire képes. De van egy módszer. Ha fejleszted. Ez viszont külső hatás Általad. Tehát amíg az ember agya nem kap "külső hatást" addig ha megfeszülsz, akkor sem fogod több százalékát használni. És itt most nem a repülésről beszélek, hanem bizonyos dolgok megértéséről és használatáról.

Biblia :

- én nem bántom az egyházat, sem a vallást, sem a kereszténységet (nem vagyok megkeresztelve) még ha nem is értek vele egyet. Borulna az egész ha éppen az ellenkezője látna napvilágot........

Építünk templomokat évezredek óta s járunk bele imádkozni........de nézzük már meg egy kicsit azt az épületet. Ha szemben állsz vele, alul középen van a bejárat. A két széle fele úton összezsugorodik majd a végén egy csúcs. A bejárattal át elemben az épület mögött ott van a pap lak. Most ezt az egészet vágjuk hasra. A két széle ami fele magasságban összezsugorodik, az a szárny, a paplak meg a farok rész............ha jól meg van építve még aerodinamikailag is megfelel. Akkor most ez mi ? Templom vagy vadászgép ? Vadászgép vagy űrhajó ?

Irdatlan dolgok ezek és butítva vagyunk ezerrel, csak arra még nem találtam meg a választ, hogy miért. Annyira köztudott, s még sem vállalják fel.

Szoktak nekem egy kérdést feltenni, hogy Mari Néni sosem lát semmit csak a katona. levelem zárásaként megválaszolom :

Mari Néni dolgozik egy boltnak a kasszájában majd haza megy s főzés után elalvásig nézi a retek klubot (tisztelet a kivételnek) A katona meg a toronyban ül minimum háztető magasságban s az a dolga, hogy nézze a horizontot s egyszer csak hoppá.....ott.....ott...., ott volt valami. De benn a pillanatban éppen a Barátok közt ben ütik egymást........s Mari Néni ezért nem lát semmit, és a másnapi Blikk - en röhög egy jó nagyot, pedig itt volt a feje fölött.....

Üdv Nektek :)

2013. aug. 17. 13:18
 18/50 anonim ***** válasza:
19%

Alig 50 éve expedíciókat indítottunk az északi sarkra. Ott nem találtuk meg a Mikulást, hát elmentünk a déli sarkra. Azután elfogadtuk, hogy a Mikulás nem létezik. De ma is vannak postások, akik átveszik, és továbbítják a Mikulásnak írt leveleket.

A hatvanas években bemutattak egy filmet, "Az 51-es körzet" címmel. Ahol is, tisztán látszott, hogy a két idegen figura rajzolva volt. Azóta ezt a filmet többször retusálták. A technika fejlődésével egyre hihetőbb, eredetibb módon hozták létre. Ebben ez a Mikulás! Az utóbbi időben megszaporodtak az égi jelenségek. A tudatlan ember lát az égen egy számára megmagyarázhatatlan jelenséget, a média terjedésének fejlődésének köszönhetően egyre vadabb, és vadabb történeteket álmodnak, és egyre hihetőbben támasztják alá, valami áltudományos magyarázattal. Aki szeretné megismerni az ufó jelenségek okát, annak privátban elmondom, ha megkeres.

2013. aug. 17. 14:15
 19/50 anonim ***** válasza:
0%

Én úgy gondolom, hogy ma még kevés a tudásunk ahhoz, hogy meg tudjuk becsülni, mekkora a valószínűsége, hogy a Földön kívül is van élet. Természetesen nagyon erős érv, hogy égitestek trilliói, kvadrilliói, és így tovább léteznek, azonban az élet kialakulásának esélyeiről sohasem beszélnek. A Földön levő élet is nagy valószínűséggel 1 közös őstől származik, ami mit jelent? Azt, hogy ha ki is alakult az élet 1-nél többször a Földön, az olyan életképtelen lett, hogy mára már kihaltak. Ha egy bolygó ennyire idális az élet számára, akkor miért csak egyszer alakul ki rajta az élet?

Azért tartom tehát nehéznek a becslést a földönkívüli életre vonatkozólag, mert egy irdatlan nagy számot (égitestek száma) kellene összevetni az élet kialakulásának esélyeivel, ami meg borzasztóan pici.

Azt gondolom, hogy van élet a földön kívül is, de az erős túlzás, hogy bármiféle bizonyítékát találtuk volna ennek.

2013. aug. 17. 15:01
 20/50 DarkLantern ***** válasza:
67%

Én az vagyok, tehát létezünk.

Danikent felejtsd el, ő is földönkívüli, és direkt hamis infókat terjeszt, hogy titokban tartsa a dolgot.

III. Erfijul Kruustal reptilián Krootuug (a felszínen a Krootuug főparancsnoki rang)

2013. aug. 17. 16:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!