Magyarországon UFO? (nem rövid a kérdésem, csak lényegre törő, de valahol azt is el kell magyaráznom, mit akarok kérdezni)
Apám mesélte egyszer, hogy egy délután beborult az ég, nagyon sötét lett és fújt a szél. Nagymamámat is majdnem ellökte -ezt mesélték-, aztán jött egy nagy fény gömb és elhaladt a város felett, majd eltűnt a hegyek között és a szél meg a felhők az esemény után el is vonultak.
Borsod megye- Ózd a város... Észak-nyugat, Nyugat irányából jött (Domaháza felől, ahol mellesleg több hasonló eset is megesett) és Kelet, Dél-kelet irányába haladt (úgy mondták Sáta felé-ez egy kis község-). A szüleimen kívül mástól még ezt nem hallottam, meg persze a nagymamámtól, meg néhány domaházi lakostól. Másokat nem nagyon kérdeztem, de beszélgetések során volt amikor elő került, és több helyen is észleltek azonosítatlan repülő tárgyakat Borsod-Abaúj-Zemplénben.
Magyarországon is szokott Ufó lenni...
Lehetséges hogy ufó volt, viszont mért mutatkozna meg csak úgy? Hacsak nem szánt szándéka hogy kapcsolatot teremtsen a rokonaiddal, akkor nem kéne megmutatkoznia előttük. Vagy manapság az ufók ilyen gyakran és feltűnően szálldosnak?
Szia.
Ez nagyon érdekes. Mikor volt ez az esemény? Interneten nem próbáltál utána nézni? Mert lehet, hogy ott is találnál valamit.:)
szia!
fénygömb=gömbvillám. Én is láttam már, mégpedig Lengyelországban. Érdekes, de nem ufo.
17.30-as vagyok.:)
Igen, talán még a gömbvillám is re3ális lehet:) Utána kell nézni interneten. Bizots találnál róla adatokat.
Interneten nem merek utána nézni, félek hogy megtudok, meglátok valamit, ami nem hagy aludni stb.. ne röhögjetek! xDD
Kiderítettem, az évszám 1987. Ja, és szeptember-október...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!