SOS! Mik ezek? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Most fürdéskor fura lila foltokat találtam a lábamon és a testemen!!!Nem ütöttem be sehova,semmi! Viszont olyan furcsát álmodtam,hogy felettem van egy "műtőlámpa" szerű valami, körülöttem pedig bara csövek!!!
Lehet ufók voltak? elvitttek volna magukkal?
nekem az a véleményem hogy nagyon unatkozol plusz túl sok sci-fit néztél:)amúgy hallottál már a fényhatásokról?
na csá
Jó rosszat álmodhattál és ennek hatására lehet leestél az ágyról. Ha nem emlékszel rá akkor az azért lehet mert félálomba voltál. Fiatal korban az alvajárás esélye is nagyobb a fejlődébe lévő idegrendszer jól meg tudja szívatni az embert.
Gyakorlatilag egy hajléktalan vagy pici falun tanyán sivatagban lakó embert sokkal több eséllyel vinnének el az ufók ha belegondolsz mint téged a városból. Már ha léteznek a kis zöld emberkék és nem egy mese ez is csak mint a farkasemberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!