Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ki hisz a földönkívüliekben?...

Ki hisz a földönkívüliekben? Egy rövid indokot megköszönnék attól függetlenül, hogy ki melyik oldalt erősíti! Előre köszönöm!

Figyelt kérdés
2013. aug. 17. 03:35
1 2 3 4 5
 21/50 Makaróni951 válasza:
én hiszek bennük bár még nem láttam de gondolj bele mennyi észlelés van...meg hát állítólag az univerzum végtelen szval lehet hogy qrva messze de léteznek :) ez az érvem :D
2013. aug. 17. 16:48
 22/50 Makaróni951 válasza:
amúgy az ufo: undefinied fliyng object (nem tudom hogy jól írom-e le)azaz azonosítatlan repülő tárgy azok (ők ahogy tetszik) földönkívüliek :)
2013. aug. 17. 16:53
 23/50 anonim ***** válasza:
75%

Pusztán azért nem privátban szenesítem antracittá Negruszt,mert szeretném ha más is látná és ismerné a valóságot,és hogy ne csak a Negrusz féle szennyt.

Szóval kezdjük az elején:

"- köztudott az egész Apolló program, de most nem állok le vitázni a Holdra szállással kapcsolatban és annak a miértjével sem. Volt leszállás, igaz nem úgy és akkor mint ahogyan be van jelentve. Az út közbeni kísérők és a felszínen lévő társaságok azt bizonyítják, hogy igen közel vannak. De hol ? Le nem tudom írni mert mert nem tudom bizonyítani, de a kérdések magukért beszélnek : "

WTF?

"- fejlődött a NASA mint minden más, még sincsen Holdra szállás......miért ? (válaszom, hogy talán közölve lett, hogy nem kéne ?) "

Jaj,egyem a szived te kiscsillagbogár!Na beavatlak a valóságba ha szüleid nem tették.

Tudod van egy olyan dolog a világon hogy PÉNZ.

Biztos láttad már,a kisértékű pénz általában kicsi,fémből van,és egy korong,a nagyértékű meg papírból van,és zöld,kék,lila,meg rózsaszín szokott lenni,meg valami bácsi mindig van az egyik oldalkára rajzolva.Szóval ő a pénz.

A pénz a társadalmunk alapja,a kereskedelem vele működik.A drága dolgok sok pénzbe,az olcsó dolgok kevés pénzbe kerülnek.

Általában ha valaki (valaki k együttműködve) azért adnak ki nagyobb összegeket,hogy vagy még többjük legyen,vagy valahogy de megtérüljön,akár csak elméleti értékben is.

Ha ezt érted,akkor mondom tovább:Tudod egy űrhajó felépítése,egyáltalán az űrhajó kompozíciójának megtervezése,kifejlesztése,kikísérletezése,a munkálatokat végző tudósok,mérnökök,és gépészek kifizetése,a helyszín biztosítása,a közben elhasznált energia és nyersanyag megfizetése,a kilövés és a projekt fenntartása mind mind sok sok pénzbe kerül.

Mindez egy bizonyos célért.Az Apollo program az ember Holdra juttatása céljából született meg.Ennek még mélyebbre ásva,a rivális szovjet unió legyőzése volt az értelme.

Nos gondoljuk át hogy manapság mi a jó értelme lenne embert/eket küldeni a Holdra?

Propaganda?minek?Amerika már bizonyított,és ez már nem is lenne senkinek se presztizs kérdés.

Technológiai újítás?Emberek űrbejuttatására még ma is a Szojúz típusú hajókat használják mert a komcsik azt olyan jól összerakták hogy már csak a fedélzeti számítógépeket kell rajtuk cserélni,az alapkoncepciójuk tökéletes.

Akkor még is miért?Nincs semmilyen olyan ásvány amit a Földön költségesebb lenne bányászni mint a Holdon.Ismét kérdem:MI a francért dobnánk ki dollármilliárdokat egy újabb emberes Holdraszállásért?

Azért hogy valami paranoid Magyar fickónak bizonyítsunk?Bocs,de ez pont nem szempont.

De tudod mit!Ha tudsz előbányászni pár milliárd dollárt,akkor a te nevedet fogják a Holdra lépő űrhajósok a holdfelszínbe írni!

"- általános iskolás koromban a földrajz teremben volt egy nagy fali térkép a Hold sötét oldaláról. Ott a Kepler......miért nem csinál pár fotót amin még a homokszemek is látszanak ? (válaszom, hogy talán azt sem kellene ?) Naprendszer végére küldünk szondákat......a Hold sötét oldalára miért nem ? "

Mert mondjuk már rakat képet készített a Luna meg a Ranger szonda a Hold túloldaláról?

Illetve a Kepler nem pont erre lett kitalálva.Tudod a keplernek olyan távcsöve és érzéklőrendszere van hogy képes észrevenni a csillagok előtt elhaladó kőzetbolygók árnyékát a csillag fényében!Ez nagyjából olyan teljesítmény mintha ködben este egy reflektor előtt elrepülő lepkét akarnék észrevenni 5000 km-ről.Szerinted a Holdfelszín vizsgálatára a Keplert kéne használni?Zsenikém...

"- sok ember negatív jelzőként használja s ismeri pedig nem az. Az ember agya olyan mint a számítógép. Minimális százalékát használjuk, ez köztudott. De : "

Az ilyenektől én mindig csak azt kérdezem meg:Miért halálos a főbe lövés,ha minimális az esélye hogy pont jó területet talál el a golyó?

Vagy másképp fogalmazva:Te mernéd beleszúrni a rajzszöget akármelyik agyterületedbe?Ismét Zseni...

"Építünk templomokat évezredek óta s járunk bele imádkozni......de nézzük már meg egy kicsit azt az épületet. Ha szemben állsz vele, alul középen van a bejárat. A két széle fele úton összezsugorodik majd a végén egy csúcs. A bejárattal át elemben az épület mögött ott van a pap lak. Most ezt az egészet vágjuk hasra. A két széle ami fele magasságban összezsugorodik, az a szárny, a paplak meg a farok rész......ha jól meg van építve még aerodinamikailag is megfelel. Akkor most ez mi ? Templom vagy vadászgép ? Vadászgép vagy űrhajó ?

"

[link]

És az evolúció köszöni szépen,megvan,nem pont egy iskolázatlan kételkedő fogja kanálisba dobni a százezer oldalról bizonyított elméletet.Az ember származási vonala meg a közismert paleontológiai módokon kívül molekuláris biológiailag is illetve etológiailag is be van bizonyítva.De tudom,te nyílván az az otthon önszorgalomból képzett biológus,kémikus,fizikus,filozófus vagy...

2013. aug. 17. 19:51
 24/50 anonim válasza:
54%
nem léteznek! csak elhitetik velünk... (most sokan gondolják hogy: " ez hülye, hiszen titkolják előllünk! "... na igen, hogy is van ez? ha nekem sok pénz kell, és kitaláltam valami féle hülyeséget, amiket elneveztem b834nek, de kimegyek az utcára és elmondom mindenkinek hogy létezik, te elhiszed? - nem... de !ha kitalálok vmi féle hülye hirdető céget ( pl most asd23 lesz ) és abból a cégből (ami kva hitelesnek látszik) kiszivárogtatok vmi féle infót pár képpel (kedvenc részem) és ráírom hogy "titkos", ti elhiszitek hogy eltitkolom előlletek, és megveszitek a botlba a b234 könyveket, meg elutaztok a helyszínre, és még sorolhatnám mennyi pénz van belőlle, nem beszélve a témáról!... (magyarán) Elhitetik velünk, hogy elhitetik velünk hogy nincsenek, és mi erre elhitetjük magunkkal (mert kombinálunk, + hiszékenyek vagyunk) hogy vannak.
2013. aug. 17. 19:56
 25/50 anonim válasza:
41%

Naaaa................eme csodálatos irományra vártam :) Megjelent a söpredék, a világ sleppje.

- tudod nem hinném, hogy sok intelligencia szorult beléd, bár érdekelne mi van a fejedben rakományként agyvelő helyett. Csak mert normálisan válaszolni nem tudsz de ismeretlenül fikázni azt igen s persze nick név mögött ismeretlenül, mert hát az a tuti s nem gondolod, hogy ki milyen hekker lehet, s a végén a reggeli boltba menetel fájdalmassá váljon.....

- ismeretlenül írsz valakinek akiről azt sem tudod, hogy kicsoda s miben van benne s mit csinál s az a valaki éppen miért írt olyat s miért úgy.

- tudod cicabogár (hogy én is becézzelek) ha már soronként kapsz röhögőgörcsöt s már nyugágyat viszel be magadhoz mert annyira fárasztó vagyok, akkor a kiemelgetés után nem ócsárolsz meg becsmérelsz hanem kérdezel. éppen eme soraimat hogyan képzeltem s kéred, hogy adjak rá magyarázatot, hogy el is fogadd. Kedves Édesanyád és Édesapád erre nem tanított meg ? Mert ha már az enyéimet a szádra veszed akkor azt is megválaszolom, hogy engem nem, sajnos nem mert 2 éves koromban 3 illető sikeresen kivégezte szegénykéimet. Egy még szaladgál de még nem találtam meg, a másik kettő már múlt idő. Viszont van egy kopott képem róluk.......szívesen megismertem volna őket de sajnos nem emlékszem.

- viszont a válaszaid nem mások mint tudomány. És mivel a tudomány nagyon sokszor nem fedi a valóságot........

Kettőnk között annyi a különbség, hogy én értem amit írsz. De Te viszont nem érted amit én írok. Az engem nem érdekel, hogy fáraszt, nevettet, bosszant.........de ezt lehet kulturáltan is a tudomásomra juttatni. De gondolom ettől vagy nagy, hogy most jól megmondtad. Sajnos nem. Ettől vagy egy senki. Egy jelentéktelen kis nulla. És sajnos irdatlan sokad magaddal. De biztos tanult ember vagy mert a Keravillban nem adnak ilyen dolgokat papírzacskóba csomagolva. De mivel a stílusoddal ez derékban ütközik, elgondolkodtató a dolog, de mint írtam, igaz amit írsz s maradéktalanul úgy van. És mögötte ? Te mit csinálsz szabadidődben ? És nem szabadidődben ? Én nem vagyok munkavállaló (32 éves vagyok) de nem, hogy munkavállaló nem vagyok, nem is létezem. nincsen személyim sem lakcímkártyám max ez az IP - m egy ideig. Egy rövid ideig. Viszont van hetente 168 órám amiből alszom egy párat. A többit nem árulhatom el. Nem vagyok semmilyen szektának a tagja de viszont másnak igen. Amit leírtam napközben az mese volt. Semmire nem jó, csak akkor találtam ki. És semmi másért, csak, hogy végre egy jót mosolyogjak azon, hány ilyen emberke talál meg de sajnos csak Te voltál egyedül. Vagy még sem mese ? És még sem kitaláció ? Hmmmm :) De örülök, hogy okoztam egy röhögőgörcsös estét Neked.........ezzel a levéllel és a napközbenivel is :)

2013. aug. 17. 20:52
 26/50 anonim ***** válasza:
82%
Ba&zki...És az ilyenek szabadon mászkálnak az utcán...Azt hiszem beszerzek egy életbiztosítást és egy sokkolót...
2013. aug. 17. 21:18
 27/50 anonim válasza:
72%

De tök jó :)

- még is miből gondolod, hogy mászkálok az utcán ? Kezdek kételkedni a tudományodban.......bár igaz......a google csodákra képes.

Ezek annyira tetszenek nekem de tényleg :)

Apropó.........képen láttam milyen egy utca, mesélsz róla ?

- sokkoló........minek az. Habár igazad van.......ilyen embernek tényleg szüksége lehet rá :) De nem úgy van, hogy én vagyok aki most sokkol Téged ? Minek Neked az a kis elektromos vacak.....

2013. aug. 17. 21:25
 28/50 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a válaszát,

különösen az első válaszolónak!

Én is úgy gondolom, h a Bibliát akkor örökőlhetjük teljesen ha

újra hiszünk modern szemmel is!

2013. aug. 17. 23:00
 29/50 anonim válasza:
60%
NEEEE :D :D :D Kérdező!!! Ennyi a kommented??? :D Hát ez egyszerűen észbontó!!!! ÓÓ BIBLIA ÍGY, BIBILIA ÚGY.... :D Hát ez nevetséges!!! Szerintem ha valaki csak egy kicsit is hisz a tudományban, és konyít hozzá, rögtön rájön, hogy nincs Isten!!!! Nem létezik, miért létezne??? Rengeteg naprendszer van, millió, a Nap is egy csillag, nézz fel az égre, hány csillagot látsz?? Szerinted az egész univerzumban egyetlen bolygón van élet? Vagy ha több helyen is van mindet Isten teremtette, és fentről kukkol minket, ki hogy boldogul??? Isten és az egész Biblia egy szép mese, egy kapaszkodó a gyenkéknek, plusz a pénzlehúzásra, az átverésre.... :))) és még nagyon hosszan lehetne sorolni.. De komolyan, 6 nap alatt világot teremteni?? Csodálom, hogy egyáltalán bárki hisz ebben az elképesztő nagy butaságban, és lám, több millióan mennek egy mese után... :D Mintha elhinném, hogy léteznek egyszarvúak, és tündérkék.... :))) Aki ennek szenteli az életét, Gratulálok! :)
2013. aug. 18. 12:57
 30/50 anonim válasza:
100%

Ja, még egy kérdés.. Az első emberi lények csontvázát látták a hívők?? Köze nincs a mai emberéhez... Akkor Isten hogy nézhet úgy ki, mint a mai modern ember??? Kérnék ehhez is egy kommentet! Köszönöm!

A következő kérdés: Láttatok már őslény csontvázat? (Dinoszaurusz) Ha igen, őket is Isten teremtette? De miért? Vagy az ő létezésüket a szőnyeg alá lehet seperni? Erre mit válasz

2013. aug. 18. 13:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!