Így készülnek a gabonakörök?
Döbbenetes video egy gabonakör keletkezéséről. Lehetséges, hogy valóban az idegenek hozzák létre ? Vajon mi célból?
Amikor tényeket kérdőjelezel meg, és még a natgeoba is képes vagy bele kötni, olyankor nincs miről beszélni.
Buta vagy igen. Meg kaptál mindent, amire szükséged volt. Neked az sem volt elég. Akkor mit mondjak? Te csak feszegeted a húrt korlátok nélkül, nem szeretnél mást te sem, csak a feszültséget. Ez annyira egyértelmü, hogy már nem is lehetnél átlátszóbb.
Például ezt kerestem, kértem a gabonakörök "hívőitől".
Nesze Stillness, ilyen g@ci vagyok meg csak trollkodni jöttem.
Hitetlennek biztos ez is kevés, ő tutira tud ilyet taposni. :)
Vagy mindenki csaló, aki ezeket az eredményeket publikálta.
De ilyenekre van szükség nagyon nagy mennyiségben, hogy a dolog tudományos szintre kerüljön. Mert ezzel tudják a "hívők" is kiszűrni a hitelüket rontó csalásokat.
Remélem hogy a csaláshívők túljutnak az oldal nevén és képesek elolvasni a cikket, a hivatkozásokat stb.
Ez nem jelenti azt, hogy nincsenek itt is (szerintem) túlkapott következtetések, de a tények tudományos alapossággal vannak bemutatva, igazolva.
De miért nekem kell ezt felhozni, miért nem a téma "hívői" teszik?
Ha bizonyítani akarjátok az igazatokat, ez kell.
:)
BLT oldala: én akkor frissiben ott nem találtam ilyet (nem is írtam, hogy nincs, csak azt, hogy nem találtam) ott, de most megvan:
Na ilyet ne hozzatok fel, mert csak olaj a tűzre:
Egy kis történelmi áttekintés, elméletekkel:
"jöttél ide fellengzősen meg jegyezni magadnak, hogy te nem állsz sehol"
Lóxart. Leírtam, hogy hogy állok hozzá, hogy nem hiszek abban, hogy minden gabonakör csalás, de nem tudom elhinni (tények híján) az idegen értelmet mint eredetet. A jelenség létében semleges voltam.
A fellengzősséget meg beleláttad magadnak, mert nem "idefigyeljhülyegyerek" módra fogalmaztam (kaptam nevelést). :)
"Ahelyett, hogy keresgéltél volna, és nem kérted volna mástól"
Keresgéltem, nem találtam, segítséget kértem.
Miért kell ellenségként kezelni mindjárt mindenkit?
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!