Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Így készülnek a gabonakörök?

Így készülnek a gabonakörök?

Figyelt kérdés

Döbbenetes video egy gabonakör keletkezéséről. Lehetséges, hogy valóban az idegenek hozzák létre ? Vajon mi célból?

[link]

2013. máj. 15. 12:28
 71/105 nemelfogult ***** válasza:
71%
Hitetlen66 ...legalább vedd a fáradtságot, hogy elovasod amit ide írunk. Adtam pár webcímet, elolvastad őket? Egyik sem Natgeo volt.
2013. máj. 16. 15:26
 72/105 Wadmalac ***** válasza:
45%

Habzó száj ide vagy oda, számomra ez megmarad egy nyitott kérdésnek, nem hiszem, hogy mind csalás, csak örülnék több alátámasztásnak.

UI: BLT oldalát én is belinkeltem. kb. 15 percen át kerestem rajta linkeket a tudományos vizsgálatokra, vagy legalább bármi adatot, hogy hivatalos tudományos intézet vizsgálati eredményeit lássam, de csak "hobbitudósok" véleményeit találtam. Sajnos. Mert tényleg kíváncsi vagyok.

Ment az erőlködés azzal a mexikói tízcentis múmiával is, hogy hoax meg ilyesmi, de aztán jöttek a valódi tudományos vizsgálati eredmények, igazolt linkekkel és legalább az kiderült, hogy nem csalás.

Ilyesmit kerestem. Eddig hiába.

2013. máj. 16. 15:27
 73/105 nemelfogult ***** válasza:
100%

"Hobby tudósok". Na, itt én is megállok, mert miért lennének ezek az emberek hobby tudósok? Ha pedig x intézetről lenne szó, akkor miért nem egy amerikai intézet. Ha arról lenne szóakkor, akkor miért nem egy másik és így tovább.

Tényleg nincs miért meggyőzzelek, mindenki magában kell eldöntse ezeket a dolgokat. Ha érdekel akkor tovább kutatsz, ha nem akkor úgysem érintett meg a dolog és csak egy szópárbajra jöttél ide.

2013. máj. 16. 15:35
 74/105 anonim ***** válasza:
100%

A BLT-s csoportnak van egy videója a neten, ahol az egyetemi professzorjuk kéri meg őket először, hogy foglalkozzanak a témával. És több hónapnyi kisérletezés után sem sikerült utánozniuk a szárakon lévő sérüléseket. Ennél hova tudományosabb? Hát én nem értem meg, mi lesz ennél a tudományosabb?

Minden egyes hsz-edben azt bizonyítod be, hogy te nem akarsz elfogadni mást, mint amit gondolsz. Hiába állítod be magad úgy, mint aki nem veti el a lehetőségét semminek, hát persze, mert bármit tesz le eléd az ember, neked az nem elég sose.

Akkor felteszem a kérdést, ha nekik hónapok alatt nem sikerült, akkor hogy lehetséges az, hogy a világon több helyen is sikerült egyeseknek, még sem látom sehol a "hogyan készítsün gabonaköröket úgy hogy az ne legyen megmagyarázható guidet"? Egyszerüen képtelen vagytok még arra is, hogy reálisan gondolkodjatok, nincs miről beszélni.

Nem emberek csinálták kis részét. Földönkívüliek, vagy a természet, kitudja. De nem ember. Miért nem lehet elfogadni? Nehéz? Ellent mond valami vallási nézeteidnek vagy mi? Mind1, felesleges a vita, buta vagy te is.

2013. máj. 16. 15:37
 75/105 anonim ***** válasza:
56%

olyanok ezek a gabonakör hívők is mind az ufo hívők, vagy mint a vallási fanatikusok...

nem érdekli őket tudomány, vagy racionális gondolkodás, hanem csak a saját igazuk, ami ált ingoványos talajon áll, de itt inkább már süllyed.

linkeljetek már a saját megnyugtatásotok miatt is egy magyar tudományos akadémia vizsgálatot a témában, vagy valamelyik egyetem fizika v pszichológiai tanszékének a hivatalos eredményeit egy ilyen kutatás keretében, vagy egy TUDOMÁNYOS lap cikkjét, amit TUDÓSOK írtak.

és nem youtube meg egyéb nem normális linkeket.

kiváncsian várja az egész ország!

2013. máj. 16. 15:48
 76/105 Antimod ***** válasza:
100%

"Ha pedig x intézetről lenne szó, akkor miért nem egy amerikai intézet."

Nagyon sok vizsgálatra nem szánnak pénzt: ilyen a gabonakörök rejtélye, a reinkarnációé, és még sorolhatnám. Nem lehet felhasználni hadászati célokra, tehát nem érdekes. Igen, sajnos ez viszi előre a tudományt a mai napig a legtöbb területen.

Örömteli, hogy a halálközeli élményeket végre intézményi szinten vizsgálják orvos minősítésű "hobbitudósok". De amíg az államok nem szánnak óriási összegeket ezen területek kutatására, addig ez a hobbitudósok kiváltsága marad.

Ellenpélda egyébként a távolbalátás és a telepátia, erre költöttek elég pénzt, ez bizonyított tény. Az is, hogy sikeres volt a kísérletsorozat, különben nem tartott volna hét évig. (És könnyen elképzelhető, hogy nem is fejezték be, csak hivatalosan.)

2013. máj. 16. 15:50
 77/105 Wadmalac ***** válasza:
87%

"Mind1, felesleges a vita, buta vagy te is"

Óh igen, mert nem a te véleményeden vagyok. Az elborult szkeptikusoknak meg azért vagyok buta, hogy nem vágom rá röhögve, hogy ökörség, hanem tudni akarok róla többet.

Tudod, egykutyák vagytok.

Én tovább olvasok majd róla máshol, mert, bár számomra még nem egyértelmű, hogy plusz vagy mínusz, de érdekel. És ugyanúgy le... a véleményedet, mint az elborult ellentáborét.

Mindig ezt élem meg mindenhol: "ha nem vagy velem ,ellenem vagy".

Nem mondom, hogy h@lye vagy. Csak tipikus.

2013. máj. 16. 15:58
 78/105 anonim ***** válasza:
100%

Ha belinkelne ide valaki egy olyat, amit a 75-ös kért, arra is lenne kifogás hogy " ez hülyeség, ezek hol tudósok, ezek bolondok". Tudom, mert volt ehez hasonló már másik kérdésnél is =) Ott ufókról volt szó. Kifogásolták, hogy miért csak "iskolázatlan" emberek foglalkoznak vele ( ami persze nem igaz, de ez most mindegy) . Aztán megjelent egy könyve pszichológusnak, orvosnak , szakmai egyetemi tudósnak és mik jöttek rá az helyett hogy " na ennek már jobban hiszek, ez szakmai körökben mozog"? Mert nem ez! Hanem hogy "ez hülyeee, ebből akar meggazdagodni, elgurult a gyógyszere"! Gratulálok egyesek szűklátókörűségén.

Hihetetlen, hogy egyesek annyit vergődenek ezeken a tudósokon, hogy amíg az ő "igazukat" pártolják, akkor ők az istenek, a megkérdőjelezhetetlenek, nekik van tudományos szakképzettségük. De ha netán fordul a kocka, és a tudós kolléga a "hívőkhöz" pártol át, az isteni tudós átalakul számotokra elmebeteggé.

Korábban a gömbvillám sem volt bizonyítva, az annyira kért tudósok és annyira kért tudományos intézmények sem foglalkoztak vele és röhögtek rajta, hogy ilyen nincs nem láthatta senki. Na de nem is innen való ember bizonyította be a létezését kérem szépen, hanem egy egyszerű szemtanú, akinél ott volt a kamera és felvette a jelenséget. Jó nagy oboa volt az "isteni" tudományos szakembereknek.

Számomra az is elég nevetséges, hogy be lett linkelve egy tv műsor a Nat.Geo.-ról és többen is azt kritizálják, hogy youtbe link. De kérlek, a világ egyik leghíresebb csatornájáról lett felvéve. Ja, hogy ami a Nat.Geo.-n megy és bele fér a világképedbe akkor az nagyszerű természettudományos csatorna, de ha olyan műsort ad le, olyan dolognak jár utána ami nem fér bele a világképedbe, akkor már szennycsatorna lesz. Ezt is megtapsolom!

2013. máj. 16. 16:50
 79/105 anonim ***** válasza:
38%
még mindig várja a szkeptikus társadalom a tudományos akadémia, vagy egyetemi tanszékek belinkelt tudományos kutatási anyagait...de úgy látom sokat kell keresgélni, mert csak az üres szavak dobálózása megy.
2013. máj. 16. 16:57
 80/105 A kérdező kommentje:

Gabonaköröket látunk ősi ábrázolásokon és képeken. Elszeparált népeknél is, ha el voltak szeparálva másoktól, akkor senki sem csinált gabonaköröket, akkor kik csinálták volna ha nem az idegenek. Anno szkeptikusok sem voltak. Szép idők lehettek !

Most, hogy nímand agráremberek meg egy két olyan tudós aki nem foglalkozott soha gabonakörökkel, kap lóvét és mond amit akar. Meg sem vizsgálta laboratóriumban őket. Akik megvizsgálták szakszerűen, egyöntetűen állítják, hogy ember ilyet nem tapos le, de kb meg sem csinál.

2013. máj. 16. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!