Így készülnek a gabonakörök?
Döbbenetes video egy gabonakör keletkezéséről. Lehetséges, hogy valóban az idegenek hozzák létre ? Vajon mi célból?
A szárak elhajlása csak egyike a sok olyan hatásnak, ami mellett, ha figyelmesen nézed a dolgot, nem lehet elmenni. Van például ugyancsak szárelhajlással készült, de jobb szó híjján fonott ábra, mint, ha pl egy kosár lenne. Az ábra körül egyetlen nyom sincs. Ilyesmit még stúdióban jó körülmények között sem lehet reprodukálni, nemhogy egy rövid nyáei éjszaka alatt a földeken. Na mindegy, nem akarok meggyőzni senkit.
"Hitetlen 66 válasza:Aztamocskos...
Titeket tényleg kezelni kéne..."
Látom nagyokos, azért agyalágyult témakőr vagy nem, de a szíved visszahúz ide...
Vissza igen, először jókat röhögtem rajtatok, de ez már kezd tényleg ijesztő lenni, hogy ennyire sötét emberek közöttünk járnak és bármikor szembe jöhetnek az utcán...
Hogy valaki egy egyszerű letaposott gabonaszárba is paranormális mikrohullámú sugárzást lásson... Ez még a vallásosságnál is durvább, pedig azt hittem annál már nincs lejjebb.
Mondjuk azért nyugtat a tudat, hogy közületek sok csak hatalmas troll, úgyhogy azért legalább kevesebben ön és közveszélyesek valójában, mint az elsőre látszik...
Te vagy a legnagyobb troll...
Leírtam, hogy TUDÓSOK sem tudnak mit kezdeni a körök 90%-val. Nem letaposva vannak, nem birod felfogni? Értelmezési problémáid vannak, vagy szimplán csak olvasni nem tudsz? Komolyan kérdezem!! Mert az egy dolog, hogy esetleg nem vagy azon az értelmi szinvonalon, hogy értelmesen társalogj, de legalább a stílusodon változtass, mert ez így ebben a formában elfogadhatatlan!
Egyébként a mikróhullám is ki lett zárva, próbálkoztak azzal is.
Értsétek már meg, hogy jelenlegi tudásunkal nem bírták meg magyarázni, akkor ne ilyen mikróhullámokkal, meg letaposással, meg időjárási körülményekkel gyertek már! Több éve foglalkoznak a témával olyan emberek, akiket nem az érdekel, hogy földönkívüli, vagy ember tette! Hanem szimpla mezőgazdasági biológusok, tudósok, akiket csak az érdekel, hogy hogyan történt, nem az, hogy ki/mi tette.
Nem agyalágyultak, hanem racionális, "hiteles" emberek.
És akkor jön a nagy ágyu utolsó, és 2 pokemon rész között meg szakérti a dolgot... Hihetetlen, hogy ennyire arrogáns emberek vannak.
Stillness Stilness! :)
Az emberek nagy része nem látja azt, amit nem akar. Minden magyarázás felesleges.
"Leírtam, hogy TUDÓSOK sem tudnak mit kezdeni a körök 90%-val."
Milyen tudósok?
Neveket írj és hivatalos közleményeket mutass, ahol közlik, hogy mikor és milyen módszerekkel vizsgálták a gabonaköröket. Amíg ezt nem teszed meg a "tudósaid" szavai nem érnek többet a sufniban kalapáló haverjaidnál.
"Nem letaposva vannak, nem birod felfogni?"
Tehát jelenleg két lehetőség van: le van taposva, vagy ufók szuperfantasztikus lézermikrósugárral elgörbítették a teret és vele együtt a gabonát is, mert pont útban volt. És én vagyok a bolond, nyilván.
Inkább vegyétek be a gyógyszereteket, mindjárt dél. :)
Stillnessnek
Microhullám szerű, így jellemezték a vizsgálatok során, de épp az a lényeg, hogy nem az. Mint egy előbbi válaszomban mondtam, lehetséges olyan katonai jellegű kísérlet ami a jelenlegi civil tudomány előtt jár bár kétlem, hogy mindegyikért ez lenne felelős. Hogy miért, tényleg hosszú lenne kifejteni és ahogy látod egyes hozzászólások hangnemét, nincs is értelme.
Najó nem fogok vitatkozni ilyen minősíthetetlen idiótákkal. Ide jössz szakérteni, és arra nem vagy képes, hogy utánna nézz a dolgoknak? Jahogy akkor nem írnál ilyen baromságokat sem! Tudod nekem nem célom téged meg győzni semmiről sem, jogod van tudatlannak maradni, és láthatóan élsz is ezzel a jogoddal, nincs ezzel semmi baj. De legalább csendben tedd már ezt, jó? Hát majd én fogok neked időt pocsékolni, neveket elő szedni, hogy aztán írj még 1 bődületes marhaságot, nem? Hihetetlen.
Ha már ide jössz, és kétségbe vonod a szava hihetőségem, meg másokét, akkor bizonyítsd be, hogy tévedünk, és nem valós dolgot állítunk. Mert ez kérlek szépen így működik, ha kétségbe vonod azt amit mondok, akkor elő azokkal a bizonyítékokkal, amik alá támasztják elméleted, miszerint 100%-ban emberek által letaposott körök léteznek csak. Hajrá! Ameddig ezt nem teszed meg, addig nincs jogod kétségbe vonni a szava hihetőségem. Én, és itt több más ember is tisztában van a részletekkel, tudja nagyon jól, hogy mi a helyzet. Te nem.
TE mész szembe az árral, nem mi. Nagyon sok mainstream médiában leadott műsor is alá támasztja azt, amit itt leírtam. Tehát amíg te a tudománnyal szemben mész, addig kérlek szépen bizonyítsd be az elméleted, számunkra szkeptikusoknak! Mert mi hiszünk a tudomány szolgáinak, és ha ők azt mondják, hogy nem letaposva vannak, akkor azok nem letaposva vannak! Na ülj le szépen
Ez a 66os szökevénynek szólt természetesen.
Utálom amikor jönnek az ilyen tipusu emberek, és elérik hogy kikeljek saját ön magamból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!