Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Lehet, hogy invázióra készülne...

Lehet, hogy invázióra készülnek a fekete szeműek?

Figyelt kérdés

Ezt a cikket olvastam és elgondolkodtam, hogy igaz-e ? Szted ?

[link]

Barry Napier UFO-kutató túlzásnak tartja a beszámolókat. Azt állítja, a sötét kontaklencse lehet a félreértés oka, no meg az emberek túl élénk fantáziája. Annak felvetésére, hogy mik lehetnek ezek a lények, három elképzelés lehetséges: vagy idegenek, vagy más dimenzióból jött lények, vagy démonok. Igazából csak találgatni lehet, de tény, hogy nagyon furcsa esetekről van szó, melyek egyre gyakrabban fordulnak elő. Pontosabb beszámolókra volna szükség, jobban kellene ezeket dokumentálni, de ahhoz komolyabban is kellene venni az elbeszéléseket. Lehet racionális, lehet természetfeletti magyarázata ezen jelenségeknek, Missy szavaival élve:

„Nem vagyunk egyedül ezen a világon. Világunkat megosztjuk nem evilági lényekkel is.”

2013. febr. 19. 17:40
 1/7 anonim ***** válasza:
2013. febr. 19. 17:46
 2/7 Tom Benko ***** válasza:
Lehet, hogy hazugság az egész?
2013. febr. 19. 17:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Ők is csak emberek, miért nehéz ezt elfogadni?
2013. febr. 19. 17:54
 4/7 anonim ***** válasza:

és chuck norrist küldték ide felderítőnek!

Ha majd eljön az idő, mindenki megtudja ki is ő

2013. febr. 19. 18:04
 5/7 anonim ***** válasza:

a retardáltak meg itt indítanak inváziót!!!!!

könyörgöm,kezdj el élni,ne dőlj be minden sz*rságnak!!!!

2013. febr. 19. 19:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Létező betegségről beszélünk. Láttam már beteg néger kislányt, akinek a teljes szeme fekete volt. Előfordul az ilyen, de nem jelenti azt, hogy invázió lenne. Ráadásul ők ugyanolyan emberek, mint te vagy én.
2013. febr. 19. 23:41
 7/7 anonim ***** válasza:
nem minősítésképp de miért van az hogy minden ilyen izgalmas dolog amerikában történik
2013. febr. 25. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!