Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Így készülnek a gabonakörök?

Így készülnek a gabonakörök?

Figyelt kérdés

Döbbenetes video egy gabonakör keletkezéséről. Lehetséges, hogy valóban az idegenek hozzák létre ? Vajon mi célból?

[link]

2013. máj. 15. 12:28
 61/105 Wadmalac ***** válasza:
87%

"Nem mond ellent, csak nem ismerjük az eredetét"

Amíg nincs bizonyított, bemutatott ok, addig ellentmond minden eddigi tudományos ismeretünknek.

A gömbvillám is ellentmond, de van elég tárgyi, megvizsgált és cáfolhatatlan bizonyíték ahhoz, hogy a létezését kénytelen legyen elfogadni a tudomány és kínosan igyekezzen elfogadható elméletet gyártani a "hogyan"-ra.

2013. máj. 16. 14:37
 62/105 anonim ***** válasza:
89%
Borzasztó ahogy a 2 elfajzott állat csoport, a Mr.bizonyítékot meg a szkeptikus ehhez mit szóltok alakulat tönkre teszi az egész ezotéria témakört. Nem lehet egy értelmes eszmecserét lefolytatni, mert tuti hogy az értelmesebb kérdésekhez jönnek a nyomik, vagy már eleve a kérdés sem érdekes. Menjetek már a pcsába légyszi
2013. máj. 16. 14:40
 63/105 Wadmalac ***** válasza:
87%

Nem kell itt ufók bizonyítékát várni. Csak valódi tudományos vizsgálati eredményt, ami bizonyítja, hogy valóban nem hagyományos taposgálással jött létre (említettétek a mikrohullámhoz hasonló hatás nyomát).

Erről kéne egy link. A csalás cáfolatának ez bizonyítéka lenne.

Attól a téma még rejtély marad, de már nem lehet csak úgy félredobni és kiröhögni.

2013. máj. 16. 14:43
 64/105 anonim ***** válasza:
100%

Be másoltam a linket, ahol kifejtik ezt, és van még millió másik.

Elmondtam azt is, hogy nem fogom én az időmet pazarolni. Elhiszed, vagy megkeresed magad. Ha nem hiszed el, és még a fáradtságot sem vagy képes venni ahhoz, hogy megbizonyosodj te magad róla, akkor írj be annyit maximum, hogy leszarod az egészet, és kész! Vagy ne is írj! Vagy leszarod, és akkor ide se jössz, max olvasni, vagy nem szarod le, és akkor veszed magadnak a fáradtságot! Ennyi. Értelmes ember módjára kellene viselkednetek, nem úgy, mint az állatok. A kaját ne tegyem a szádba?

2013. máj. 16. 14:49
 65/105 Wadmalac ***** válasza:
63%

Stillness: menthetetlen vagy. Az ember semlegesként segíteni akar, de te rosszabb vagy a vallási fanatikusoknál, már bocs.

Egyetlen érved már csak a vakhit. Ez a szkeptikusoknak jó alap a véleményre, hogy mind ilyen aki ezekkel a dolgokkal foglalkozik.

Azért szóltam hozzá először, hogy a habzószájú ellenzőket lehűtsem, de te se vagy jobb.

2013. máj. 16. 14:50
 66/105 anonim ***** válasza:
100%

"Erről kéne egy link. A csalás cáfolatának ez bizonyítéka lenne.

Attól a téma még rejtély marad, de már nem lehet csak úgy félredobni és kiröhögni."

Ne haragudj, de ha olvasni sem tudsz, az nehogy már az én problémám legyen. Kérsz egy olyan dolgot, amit már a kezedbe adtam, akkor miről beszélünk? Nekem nem kell védelem, mert pont leszarom, hogy ki mit gondol. Akinek van sütnivalója az érti, akinek nincs, annak meg úgy is mindegy.

Na és mesélj már, miért is vagyok én rossz? Mert kezdem már unni, hogy minden nap ugyan az a lemez pörög?

Hogy kérdéstől függetlenül pontosan ugyan az a vitának sem nevezhető sárdobálás folyik? Szerinted nem fárasztó?

Itt ez kérdező, aki feltesz egy annyira gyermeteg kérdést, hogy szörnyü!

"lehetséges, hogy valóban az idegenek hozzák létre? Vajon mi célból?"

Erre a válasznak ennyinek kellet volna lennie

1, Bár nem túlzottan valószinü, de csekély részüket lehetséges.

2, Nyilván nem a mi gabona tábláinkat akarják művészi céljaikra használni, ezért nyilván egy üzenet lehetne a cél.

ENNYI. Nem az, hogy jön valami fogyatékos, aki bizonyítékokat követel. Mire? Milyen állítás született itt? Ki állít itt bármit is? Az ő állítását megcáfoltuk, videókkal támasztottuk alá, azt amit mondtunk. Ennyi. Az egyetlen állítás az ő szájából hangzott el, miszerint ezek mind levannak taposva. Mikor már 10évvel ezelőtt tudta mindenki, akit érdekelt annyira a téma, hogy ez nem igaz. Volt 2 angol pxcs, aki megmutatta, hogy lehet gabonaköröket csinálni, de SOSEM mondták azt, hogy ők csinálták volna az összeset. Ebből a média azt szűrte le, hogy mind ők csintálták, és mindegyik ugyan ezzel a módszerrel készült. Erre az itt is látható 1-2 fogyatékos remekül rajtakapott, megelegédett vele, egyből szakértőként vallja nézeteit. Király!

Kellene csinálni valami GYK-t a GYK-n belülre is, gyakorikérdésekre a válaszok. Hogy ne kelljen már minden nap ugyan azt a kérdést látnom. Ahányszor lemegy egy rész a historyn az ősi idegenekből jön valami ovodás, és egyből tényként kezelve a legmerészebb feltételezéseket is tényként kezeli. Jön rá a kontra, jön az ügyeletes nyomozó aki bizonyítékokat követel. Közben arról szó sincs ami az igazi kérdéseket vetné fel, az alapvető kérdéseket. Csak a részletekbe bele menő feltételezésekről megy a vita, de mineden áldott nap. Van még létezik-e reinkarnáció kérdés 10x egy nap, meg a többi.

Őszintén nem csodálom, hogy egyesek hülyének néznek mindenkit, aki ide mer jönni. Tömve fogyatékos kérdésekkel, meg fogyatékos válaszokkal. Értelmi szinvonal kb. 12éves pistike szintjén. Gazolni kéne a sok gyomot

2013. máj. 16. 15:05
 67/105 nemelfogult ***** válasza:

"Nem kell itt ufók bizonyítékát várni. Csak valódi tudományos vizsgálati eredményt, ami bizonyítja, hogy valóban nem hagyományos taposgálással jött létre (említettétek a mikrohullámhoz hasonló hatás nyomát).

Erről kéne egy link. A csalás cáfolatának ez bizonyítéka lenne.

Attól a téma még rejtély marad, de már nem lehet csak úgy félredobni és kiröhögni."

Amit kérsz az (legalábbis az én forrásaim szerint) bizonyított. Úgy értem, ahogy mondod, tehát elhagyni a még megválaszolatlan kérdést, hogy ki csinálta őket (kivéve a sok nyilvnvaló fake ábrát) és arra koncentrálni,hogy bizonyítható-e a maradék rendkívülisége.

Ha ehhez olvasnivalót akarsz, ott van Nancy Talbot, BLT Research, Bert Jansen és mások web siteja. Bár mint mindenkinek, nekik is megvannak a saját nézeteik amiket lehet nem fogadsz el. Most nincs időm kikeresni linkeket, de valószínű magad is megtalálod. BLT Research egyértelműen foglalkozik a különleges energia általi elváltozásokról. Egyébként láttam sok-sok éve egy VHS videót egy mexikói káposztaföldön keletkezett kőrről, ami pl. bizar elváltozást okozott a káposztában. Több rétegben növekedésnek indult, mint az egymásból kivehető orosz babák. Azt is mondták, hogy a crop pictogramok álcája alatt Monsanto kísérletezett. Lehet, szóval mindenképp komplikált téma:)

2013. máj. 16. 15:06
 68/105 anonim ***** válasza:
63%

azok akik itt ülnek a gép előtt, és próbálják bizonyítani amit szinte lehetetlen...h ufo vagy más erő hozta létre...minnél jobban vergődtök annál szánalmasabb, nem is tudom miért nem folytatjátok a fókuszban vagy a blikkben a színvonal kb oda való!

magyar tudományos akadémia, vagy bármelyik egyetemi tanszék miért nem foglalkozik ezzel?

miért nem különít el az állam, laboratóriumi pénzeket, ha tényleg ez valós lenne és a tudósok vizsgálhatnák??

nem, csak megjelenik néha egy pecsistoppos vagy paranormalos újságcikk, és annyi, meg az a sok youtube s link , ami manapság kb olyan mint vmi mesetár gyerekeknek.

ez bizonyíték?

ha a tudomány képviselői, elismerik, lehozzák szakújságokban a publikációt, elismeri a tudományos élet akkor lehet böffögni h itt a bizonyíték!

de addig míg vmi kamu felvételek a youtube n és egyéb helyeken keringenek, kár ezen vergődnötök!

akkor írjatok ha ilyen van, mert akkor van tudományosan bizonyítva!

addig csak üres szavak ezek!

na jó keresgélést.

a taposóbrigád egyik tagja...

2013. máj. 16. 15:08
 69/105 anonim ***** válasza:
78%

LOL! :D

Csak agyvérzést ne kapjatok a nagy erõlködésben :D

2013. máj. 16. 15:11
 70/105 anonim ***** válasza:
56%

Amúgy tényleg ennyire.ostobák vagytok?

Ti állítottátok, hogy léteznek olyan gabonakörök, amiket ember nem tudna létrehozni. Jöttetek ilyen baromságokkal, hogy lábbal nem lehet, mert eltörik, meg mikrohullàm meg hasonlók...

Erre kértünk valamit, hogy ki vizsgálta ezeket, de nem tudtok semmit felmutatni. A Natgeo egy szórakoztató TV, nem nagyobb bizonyíték mint a barátok közt.

2013. máj. 16. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!