Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Így készülnek a gabonakörök?

Így készülnek a gabonakörök?

Figyelt kérdés

Döbbenetes video egy gabonakör keletkezéséről. Lehetséges, hogy valóban az idegenek hozzák létre ? Vajon mi célból?

[link]

2013. máj. 15. 12:28
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/105 A kérdező kommentje:

Lehetséges, hogy amikor letaposták az emberek a gabonát az meghajlott, de nem tőrt meg mert vizes volt és azért nyúlt meg annyira, mert miután meghajlott a hajlott rész nő tovább és a belső deformáció hatására változott meg a belső szerkezete, amit a kutatók idegen mikrohullámoknak véltek?

Én arra, tippelek, hogy ez egy eddig ismeretlen természeti jelenség. Régen is volt ilyen. azt hitték ufók készítik és ezért utánozták. Vagy tévedek?

2013. máj. 17. 09:31
 92/105 A kérdező kommentje:

Nézzük a realitást : Mert ugye honnan tudja az aki azt hiszi, hogy emberek tapicskálnak ilyen köröket, hogy ők csinálták? Mert azt mondták ? Ha azt mondják, ők készítettek ufókat és nem idegenek elhiszed nekik ?

Ok, vannak videok, miszerint éjjel letapostak valamit, de honnan tudod hogy ők voltak ?

A szkeptikusok azt mondják az ezotérikusokra, hogy ha egy orvos azt mondja meggyógyúlt vagy csoda, hogy lefizették, de honnan tudod, hogy a műsor készítőit nem fizették le ? Vica verza !

Honnan tudod hogy a herédi gabonakört két csámpás lábú tini taposta ki? Mert volt egy képük róla ? Azt szerezték egy paraszttól pl.

Úgy lehetne ezt megállapítani, hogy a fórum szkeptikusai és ezósai 404, diatorral együtt kimennek egy gabonatáblához és megpróbálják éjjel letaposni, botokkal, zseblámpákkal, kötelekkel és ki kell játszani a portást és éjjeli őrt, mert ugye az igazi köröknél sem vették észre az elkövetőt !

Másnap ki kell hívni a TV2-est. Ha felfújják, figyelni kell hogy az ufómagazinok m,eg paranormal.hu mit reagál. El kell vinni laborva a gabonát hogy elemezzék ki. Ha azt mondják, hogy mikrohullámtól hajlott el, de mi tapicsgáltuk ki, akkor elhisszük, hogy kamu, addig nem tudni semmit.

2013. máj. 17. 09:45
 93/105 anonim ***** válasza:

Senki nem állította, hogy ufok csinálták, én legalább is egyszer sem. Az a baj amúgy, hogy eléd raktam egy összegző videót erről az egészről, és te kijelentetted, hogy nem elég hiteles. Dolgozom, és nincs időm munka közben még olyan cikkeket keresgélni, amiket évekkel ezelőtt láttam. Megkértelek, hogy keresgélj, elmondtam, hogy vannak megfelelő videók, cikkek. Te továbbra is kétségbe vontad a szava hihetőségem, és azzal "érveltél", hogy hiszed, ha látod. Ne haragudj, de a támadás a te részedről volt, azzal, hogy kétségbe vontad a szava hihetőségem, és az itélő képességem. Nem hiszem, hogy egyszer is állítottam volna itt olyat, ami valótlan lett volna. Feltételezésekbe bocsájtkozom, de amit tényszerüen közlök, annak általában alapos utánna járás az oka.

Másik, hogy a 66os szökevény volt az egyetlen ember, akit valóban én támadtam meg, de azt hiszem, hogy ő kiérdemelte. Lehet elvettem a súlykot picit, nehéz napom volt tegnap, ezért elnézést kérek. Csak unalmas már picit, hogy mindenki tényként kezeli a saját nézőpontját, főleg akkor unalmas ez, mikor el magyarázza neki az ember, hogy csak a googlit kell használnia ahhoz, hogy meg bizonyosodhasson dolgokról. Mintha az én dolgom lenne az, hogy az ő ismereteit bővítsem...

2013. máj. 17. 09:58
 94/105 nemelfogult ***** válasza:

#91-92 kérdező

Az esős időben elhajlott gabonaszárak. Értem hogy gondolod, de a laboratóriumig sem kell eljutni, mert esőben vagy utána senki nem megy be a földekre ábrákat taposni. Annyi nyomot hagynának, hogy senkinek nem lenne kétsége mi történt. Ezt felejtsd el.

A gondolatod a teszttel csak arra lenne jó, hogy esetleg megfigyelhetesd, hogyan reagál a bulvár media vagy a helyi hatóságok. Ez semmi összefüggésben sem lenne azzal, hogy pl. Angliában, Olaszországban, stb., ahol a szezonban a dolgok történnek mi hamis és mi nem. nem kötekedésből írtam csak gondold végig.

2013. máj. 17. 10:37
 95/105 Wadmalac ***** válasza:
100%

"Te továbbra is kétségbe vontad a szava hihetőségem"

soha, sehol.

Csak azt mondtam, ez a szkeptikusok ellen kevés. Nekem épp elég, hogy érdekeljen és tanulmányozzam a témát.

Látod, te feltételezel előre rosszat.

"azzal "érveltél", hogy hiszed, ha látod"

Ugyanaz. Én már régen olvastam erről sok helyen, én láttam azokat a tényeket, amit kértem, a hitetlen(ek) megcáfolására.

"a támadás a te részedről volt, azzal, hogy kétségbe vontad a szava hihetőségem, és az itélő képességem"

Fene sem tett ilyet. Csak be voltál rágva és úgy látszik, ilyenkor a kerítésbe is beleharapsz. :D

"Lehet elvettem a súlykot picit, nehéz napom volt tegnap, ezért elnézést kérek"

Leplet a múltra. Néha én is berágok ,de nekem több kell hozzá. Mindenki más. :D

"csak a googlit kell használnia ahhoz, hogy meg bizonyosodhasson dolgokról"

Teszem is szorgalmasan, csak gondoltam itt valami "témajáratos" csak előbb tud villantani valamit mint én. :)

Egyszóval, nem ellenségeskedni jöttem, egyik oldallal sem, csak engem meg a szélsőséges hozzáállás nem hagy szó nélkül ülni, bármelyik oldal részéről jön. Éreztem az elfajulás-szagot, próbáltam higgadt tények és vitaérvek felé vinni a témát, nem az lett belőle. Vagy későn, vagy rosszul, vagy rajtam kívülálló okokból félreértve.

Látom a tudomány tehetetlenségét, a határterületeken borzalmasan nehéz mozgásba hozni.

Bízom a fizika forradalmában (amit a kvantummechanika már beindított, a nem-einsteini vagyis az Einstein elméleteit továbbépítő fizika alapjai most épülnek), mert szerintem ebben bújik sok rejtély megoldása.

Személyes véleményem szerint a fizika további fejlődésével sok most ezotériába sorolt téma fog átvándorolni a tudomány körébe.

Csak ez lassú folyamat. Mert a fizika először jelenséget vizsgál, elméletet épít, ellenőriz és csak akkor fogad el.

Sok területen még a jelenség vizsgálatától is ódzkodnak a tudósok a pejoratív felhangok miatt, sajnos jogosan féltik a szakmai jóhírüket. Majd lesz ez máshogy is. Csak ahhoz rengeteg eltagadhatatlan jelenség-megfigyelés kell. Mint az említett levideózott gömbvillám (nem értek egyet azzal, hogy ez lebőgés volt, ez beindító bizonyíték volt és ez a tudománynak nem szégyen). Mint a fizikusok kezébe hordott rengeteg meteorkő (na az, hogy száz éven át elvetették az égből eső kövek elméletét, az már szinte szégyen).

Na, szóval én optimista vagyok. Nem tudunk világot megváltani. Szép lassan megváltódik az magától. :)

2013. máj. 17. 10:41
 96/105 anonim ***** válasza:
100%

Na ez így rendkívül korrekt volt, hatalmas zöld.

Bocs még1x, elborított a szürke köd a 66os miatt picit... :|

2013. máj. 17. 11:00
 97/105 Wadmalac ***** válasza:

Visszazöld. :D

Hajlandó vagyok hasonló pozitív viszonyra a megalapozott kétkedőkkel is, mert továbbra is hiszem, hogy a legvégén úgyis mindig a tudományé az utolsó szó. Már csak azért is, mert épp a kétkedés viszi előre. Főként az önnön igazában való folyamatos kétkedés.

:)

2013. máj. 17. 11:05
 98/105 Antimod ***** válasza:
100%

"Már csak azért is, mert épp a kétkedés viszi előre. Főként az önnön igazában való folyamatos kétkedés."

Abszolút egyetértek veled ebben, de nem mindig látható ez a kétkedés. Egy valódi "ezós" nem ellensége a tudománynak, mert tisztában van vele, hogy egyrészt a tudomány végső soron igazolni fogja a meglátásait, másrészt kiváló eszköz a vitatott jelenségek feltárására.

De sajnos vannak a dogmatikus "ezósok" + vallási fanatikusok, no és persze a begyöpösödött "tudorok", akik azt képzelik, hogy már mindent bizonyított a tudomány, és körömszakadtáig tagadnak minden újat.

A világkép soha nem volt stabil, és nem is lesz még jó darabig. Minden felfedezés új távlatokat nyit.

2013. máj. 17. 12:57
 99/105 Wadmalac ***** válasza:
Egyetértünk. :)
2013. máj. 17. 13:37
 100/105 anonim ***** válasza:
Csak hogy meglegyen a 100 komment :)
2013. máj. 19. 19:22
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!