Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Van valakinek megcáfolhatatlan...

Van valakinek megcáfolhatatlan bizonyitéka az UFOk létezéséről?

Figyelt kérdés
Ráesette-e már valaki fejére egy, vagy megbotlott-e már valaki egy csészaljba, össze futott-e már valaki az úton egy körtefejű, gülüszemülénnyel ? Akiket elraboltak azok ne válaszljanak. Csak az "épeszűek" szól a kérdés?
2011. okt. 23. 23:52
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
30%

Csillaggyermek koponyája meg a megnyúlt, hosszúkás koponyák elég bizonyítékok. Vagy az, hogy mi "csak" 10 millió év alatt fejlődtünk ki.

Csillaggyermek koponyája:

http://www.youtube.com/watch?v=lb-5l9HGvp8

2011. okt. 29. 01:15
 22/30 anonim ***** válasza:
42%
A szkeptikusok akkor is meggyőzhetetlenek maradnak,ha nyilvánosan jelentik majd be a földönkívüliek létét! Nincs is ezzel baj.Csak a "hívők" tartsák tiszteletben a szkeptikusok álláspontját,a szkeptikusok meg azokét,akik hisznek! Úgy gondolom nem kell lehülyézni egyik tábort sem! Én sem erőltetem rá senkire,hogy hiszek és higgyen ő is!
2011. okt. 29. 13:01
 23/30 anonim ***** válasza:
14%

ufo jelentése: azonosítatlan repülő tárgy

pl. ha feldobsz 1 papírrepülőt és valaki látja a levegőben de nem tudja eldönteni mi az akkor az számára egy azonosítatlan repülő tárgy vagyis UFO!

2011. okt. 29. 17:12
 24/30 anonim ***** válasza:
Bla bla bla...
2011. okt. 30. 19:39
 25/30 anonim ***** válasza:
58%
Anyira kézenfekvő,hogy van élet a földön kívűl is ,hogy ez már nem is vita tárgya.csak a bolondok mondják ,hogy nincs.
2011. okt. 31. 08:58
 26/30 anonim ***** válasza:
72%
Szkeptikusok mindig lesznek,ezen nem kell fennakadni.Az már bosszantóbb,hogy úgy beszűkült az ő látókörük,hogy képtelenek elfogadni,hogy nem vagyunk egyedül...Szerintem be vannak tojva :D!
2011. okt. 31. 12:59
 27/30 A kérdező kommentje:
n Istenben hiszek . Te aki az ufoban hiszel s tallkoznl Istennel ki mellett döntenl. Isten azt mondan: ez az ördög trükkje hogy ne higgy bennem. Az ufo azt mondan: te halucinlsz Isten nincs.
2011. nov. 16. 23:52
 28/30 Antimod ***** válasza:

Azt hiszem bárki bármilyen videót rakna fel, azt sem hinné el az, aki eleve tagadja, hogy léteznek. USA-ban többször is volt olyan, hogy nagyvárosok felett átszálltak rajban, egyszerre többezer ember látta őket, semmi magyarázatot nem tudtak rá adni (lassan repültek, nem volt hangjuk, stb.), a hadsereg sietett megmagyarázni, hogy amit láttak, az csak egy fényjelenség meg illúzió volt, és ezzel el lett intézve.

Sok ilyen eset van, videó is egyre több, ahogy terjed a filmek rögzítésére alkalmas eszközök a lakosság körében.

2011. nov. 17. 08:26
 29/30 A kérdező kommentje:
Én voltam ufo hivő 20 évig. Amikor hittem azért én (bocs) sokkal több dologgal érveltem. Mert meg voltam gyözödve a magam igazságáról. Nincs a részükről reagálás (mert nem valakik hanem valamik). Amit a levegőben láttak az feltételezés, hogy ufo mert ezekben az esetekben közvetlen vizsgálat sosam volt, mert pnot ott és akkor nem állt sosem rendelkezésre megfelelő eszköz. A mi pedig a kézzel fogható "bizonyitékot" illeti ha igazi lenne akkor azt az ufo hivők ugy hordoznák a világban mint a katolikusok a Mária szobrot(bálványt). Nem tagadom a földön kívüli életet; de nem hiszek az ufokban. Nem hiszek elvont filozofikus vallási tanokban. Annak hiszek aki bizonyosságot tett arról, hogy Ő él: JÉZUS KRISZTUS. A SETI mostanába megjelent nyilatkozata: 50 év kudarc nincs ufo. Kérdés ?
2011. nov. 21. 03:13
 30/30 anonim ***** válasza:

A szkeptikusok legalább akkora barmok mint a hívők akik elméteket szőnek egy koponyára, meg pár elfeledett vallásra, na meg homályos és photoshopolt képekre.

Abból kell megélni ami van, ha nincs ételed, nem mondhatod, hogy van ételed. És mégis ezt teszik a szkeptikusok és az igen elszállt agyú hívők is.

UFO-t már sokan láttak, viszont arról egy kép sincs, hogy mi ül bennük. Így nem jelentheted ki hogy létezik reptoid(ióta) és társai.

Az evolúcióval meg könnyű dobálózni, egy olyan elmélettel aminek több pontját még mai is vitatják! Nem lehet megkérdőjelezni egy félkész alkotást.

2011. nov. 21. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!