Van valakinek megcáfolhatatlan bizonyitéka az UFOk
létezéséről?
Figyelt kérdés
Ráesette-e már valaki fejére egy, vagy megbotlott-e már valaki egy csészaljba, össze futott-e már valaki az úton egy körtefejű, gülüszemülénnyel ? Akiket elraboltak azok ne válaszljanak. Csak az "épeszűek" szól a kérdés?
Ez csak egy példa volt,de hozhatnék még fel sokat! Vannak értelmes lények rajtunk kívül is,és butaság azt hinni,hogy nem így van!
2011. okt. 24. 17:52
12/30 anonim válasza:
A "nagy számok törvénye" nem tekinthető minden kétséget kizáró bizonyítéknak.
Persze, valószínűsíthetjük a létüket, de ahhoz, hogy egy időben és egy térben (mármint annyira közel, hogy találkozhassunk) legyünk velük, annak kevés az esélye.
De mint mondtam, az esélyek még nem a valóság.
2011. okt. 24. 19:24
13/30 anonim válasza:
Én most tényleg de tényleg nem hazudok de ez az eset kétszer is megtörtént velem!! (neem elraboltak az ufók ha valaki erre gondolna) Jöttünk egyszer hazafele autóval négyen ültünk benne.sötét volt már olyan 22 óra környékén járt az idő. Anya szólt hogy van valami az égen ! És kinéztünk az ablakon mindd a négyen és az égen körbe-körbe fehér villogó fények mentek.Olyan volt mintha egy kör szélein kicsi lámpákat helyeztünk volna fel és ezeket gyorsan egymás után felkapcsolnánk. Ez volt az egyik eset a másik az olyan volt hogy a sötét udvarra vittem ki a lámpát és felvilágítottam az égre és ott is ugyan ilyen villogó fények voltak amik körbe körbe járkáltak. De nem hazudok.
2011. okt. 24. 20:24
14/30 A kérdező kommentje:
Én nem a homájos képekre meg mondákra vagyok kiváncsi. Az amerikaiak rendelkeznek olyan humorérzékkel, hogy a hiszékeny honfitársaikat éjjel nappal hülyitsék. Nem hiszem ,hogy Amerikát szeretik az ufok. Itt ugyan ugy kell ,hogy legyen jelenség. De szerintem egy globális poén amibe szeretnek résztvenni az emberek. Én is irtam egy két ilyen kérdést, de nem vette mindenki a lapot, hanem azt hitték némejek én is hiszek az ufokban. Ez az elvakultság.
2011. okt. 25. 11:26
15/30 anonim válasza:
Nem csak az amerikaiaknak van humora kedves kérdező! És mit gondolsz,kinek van ennyi szabadideje,hogy hülyítse az ottaniakat? Na de a másik meg,hogy mért hiszed,hogy kishazánkban semmi nem történik? Nyilván mivel kisebb terület így kevesebb,meg hát marha érdekes ország ez...Na Magyarországra nem hinném,hogy kíváncsi lennék,ha földönkívüli lennék! De jó dolog ám ez a net,nézz utána eseteknek,ha érdekel a téma!Arra meg ne várj,hogy majd itt fognak jelentkezni a delikvensek,hogy kezüket-lábukat törve neked bizonyítékokkal szolgáljanak!
2011. okt. 26. 10:48
16/30 anonim válasza:
Tuti,hogy nincsennek,mivel ha volnának már téged rég elvittek volna és nem tudtad volna megkérdezni.
Ez az egy időben egy síkban dolog...Én szinte biztos vagyok már benne, hogy jártak a földön..rengeteg elméletem is van ha kíváncsi vagy...D
Én a galaxisban kb 20-30értelmes! civilizációt gondolok..ezek között nálunk sokkal fejletlenebbeket, és sokkal fejlettebbeket...
Gondolj csak bele, hogy nálunk is 150-200év alatt is mekkora változások történnek..
Csak 60éve voltunk az űrben először..és azóta mennyi dolgot megtudtunk..a század végére már antigravitációs hajókkal rohangálhatunk a naprendszerben..ez is csak "150" évnyi fejlődés:D
Mindazonáltal szerintem még mindig butaság kételkedni a létükben....
2011. okt. 27. 13:49
19/30 anonim válasza:
Ott van 404 és Árpi bár ő inkább a tudatmódsítószerek bizonyítékai. Előbbi az LSD fű kombi, utóbbi az LSD ópium hatásait szemlélteti.
2011. okt. 27. 15:47
20/30 anonim válasza:
Lehet ,hogy kinevettek,de én láttam ,és a kolegák is hérman,egy több pontból álló fény rajt.Amik nem is voltak messze a főldtől úgy hogy tuti,hogy nem műhold vagy repülők voltak ,hanem az idegenek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!