Ezotériában hívőknek szól a kérdés! Milyen megcáfolhatatlan bizonyítékotok van arra, hogy létezik bármilyen természetfeletti lény?
Én sem provokállak, de érdekel, hogy mi az a természetfeletti lény szerinted?
Számos bizonyíték van a telepátiára, távérzékelésre, megérzésre, van egy rakás halálközeli élmény, a tudat kivetül és továbbél, stb. Ezek nem feltétlenül indokolják a "természetfeletti" létezést, ezért érdeklődök, hogy ezeket elfogadod-e vagy nem.
Ha úgy nézzük, minden a természet része...szóval nincs olyan, hogy feletti, s mivel a mi elméink korlátoltak x okok miatt, amiket meg lehet szüntetni, ezért számunkra tűnhetnek csak azoknak...már maga az bizonyíték számomra, hogy szabadon megválaszthatom mit teszek meg és mit nem...s mentesíteni tudom magam a félelemtől és haragtól, illetve a többi érzelmi állapottól...vagyis én uralom magam, és nem a fizikumom ilyen formában(jellemkérdésben). A többi dologról nem is beszélve...tegnap is például elindultunk haverral McDonald's ba enni egyet, és kb 3 perccel az odaérkezésünk előtt érkezett a sugallat, hogy zárva lesz a McDonald's valamiért...odaértünk...és láss csodát, zárva is volt technikai okok miatt. De ilyenből van nagyon sok. :D
üdv
25/F
LastOne.Left
Gratulálok! :-(
Felteszek egy puhatolózó, óvatos kérdést, és válasz helyett jól lepontoznak. Na szépen vagyunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!