Különös hangok világszerte?!
Elnézést a hosszú szövegért. Én mindig megpróbálok az ilyenekben hinni. Valahogy hozzám is eljutott ez a hangos cucc youtube-os böngészés közben. Na mondom rákeresek googlen. Jé, M.o-n is állítja pár ember, hogy volt ilyen. Ekkor több fajta keresési módszerrel sem találni komolyabb híranyagot róla. Ha valóban annyian hallották volna, akkor tele lenne vele az internet, rengeteg fórum nyílt volna, stb.
MÁSRÉSZRŐL PEDIG! Akinek van egy komolyabb hangrendszere. Nekem van egy komolyabb, ami letud menni kb. 35Hz-re. Így hallani, hogy egyes videókon egyszerűen túl mély hangokat tettek be! Amikkel felveszik ezeket a videókat telefonok vagy átlagos kamerák. Ezeknek a mikrofonjai nem tudnak ilyet felvenni! Ha pedig külön, komolyabb mikrofont használnak (tehát érdekli őket a minőség) nem 360p és 480p-s videókat használnának feltöltésként. Na meg több videón, ahol látszik több sétáló ember, teljesen nyugodtan járkál, mintha nem lenne semmi. MERT NINCS! Sajnos ez sem hihető, pedig megpróbáltam...
Én sem hallottam pedig én is 18 kerben vagyok. De attól még elhiszem, persze elég sok hamis video is van ahogy szokott lenni, de miért gondolják azt néhányan hogy pl munkások és más emberek a világ összes táján elkezdtek ilyen hangú videokat felvenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!