Különös hangok világszerte?!
Olvastam ezt a dolgot és azon gondolkozom éppen írták hogy éjjel 2 körül hallották a hangot ( legtöbben ) ez érdekes hogy miért pont éjjel 2-kor jön elő ez a hang?? Meg hogy kutyák erre nem reagálnak semmit? Kicsit ez fura nekem... érdekelne hogy mi lehet ez... bár sokunkat érdekel az tény... de ez a kérdés akkor is bennem van.. miért pont éjjel és miért pont 2-kor.
Egy kérdés azokhoz akik hallották: Hol laktok hogy ezt sikerült megfülelnetek?? Én még sosem hallottam és nagyon félek tőle... :s

Sziasztok!
Hát mikor erre a kérdésre rátaláltam lehidaltam, azt hittem csak én vagyok bolond, és csak képzelgek, de ezek szerint, hogy itthon is hallották nem így van.
Én is a kijevi hangot hallottam bp-én, 18.kerben, mindkét esetben hajnal 3 óra felé, arra riadtam fel álmomból.
Az egyiket tavasszal, a másikat augusztus elején.
Először megijedtem, utána a kűrt hang miatt arra gondoltam, hogy visszajött Jézus:), aztán meg lehiggadtam és betudtam annak, hogy biztos vmi gyári hang.
Az augusztusinál mikor újra hallottam, akkor már nem kavart fel, csak amit az égen nem messze a holdtól láttam, kicsit hasonlított az esthajnalcsillaghoz csak sokkal nagyobb volt és sokkal közelebb is volt a holdhoz, nem tudom pontosan leírni, de arra már felébresztettem a páromat is, hogy ezt nézze meg, mert hogy ez nem volt addig ott, és nem az esthajnalcsillag az is biztos, sajnos mire kiráncigáltam szegényt az ágyból addigra elmúlt a kijevi hang is, meg a fény, egyszerűen eltűnt! :(
Tisztára bolondnak éreztem magam! :)
Végül párom rátalált egy oldalra, ahol fenn volt ugye a kijevi hangokról a felvétel és kérdezte, hogy én nem ezt hallottam? Na a lényeg az, h de és pontosan ugyanazt, amit ott hallani, a mai napig nem vagyok magamhoz térve.
Most kifejezetten örülök annak, hogy magyarok közt mások is hallották, mert kissé fura volt számomra, hogy a környékemen csak én néztem ki, hogy mi ez! :)
Na mindegy, egy dolog biztos, hogy aki ettől nyugodt volt, az szerintem ne legyen az, sejtem miért gondolkodik így, az első gondolatom nekem is ez volt, de ez nem az Ő jelzése, az ezer százalék!
Ha Ő jön vissza, azt mindenki egyszerre fogja látni, egy időpontba, arra mindenki fel fog ébredni stb.

Furcsa, de sok közülük a hamis, mindenki akar 5 perc hírnevet.
Vannak olyanok amiken tényleg beparáztam(50db ilyen 10 perces vacakot néztem meg, 4-6 tűnt hitelesnek, nem hasonlított semmire), de többnyire a Világok Harcát, LOST-ot, S.T.A.L.K.E.R-t, Amnesia: The Dark Descent-et, Penumbra-t és Slient Hill-et hallok a videókon(és barátait).
Ekkora zajt csak nagy erővel lehet generálni, bármi is ez nem hinném, hogy földönkívüli, mivel még egy sem járt itt, másodszor, ha átutazod a fél ismert világot, nem hiszem, hogy ilyenre pazarolnád a maradék energiád.
Ami megint érdekes, hogy senki sem hallott ilyet a világvégén, ahova nem jut el a sajtó.
Én a HAARP-ra tippelek, megvan az energiája is és a légkörre közvetetten és közvetlenül is hat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!