Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Különös hangok világszerte?!

Különös hangok világszerte?!

Figyelt kérdés
az elmúlt hónapban a világ minden táján rendkívül furcsa, néhol ijesztő hangokat, búgást, rezonálást hallanak, mely esetenként egy óránál is tovább tart. Florida, Michigan, New Jersey, Victoria B.C., Alkmaar, Maryland, Scandinavia. Búgó, néhol fémes, de sokszor fúvó kürtökre hasonlító hangokat észleltek és a legfurcsább az egészben, hogy mindenhol hasonló az esetek leírása. Éjszaka és nappal egyaránt előfordul.
2011. aug. 23. 19:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 anonim válasza:

Olvastam ezt a dolgot és azon gondolkozom éppen írták hogy éjjel 2 körül hallották a hangot ( legtöbben ) ez érdekes hogy miért pont éjjel 2-kor jön elő ez a hang?? Meg hogy kutyák erre nem reagálnak semmit? Kicsit ez fura nekem... érdekelne hogy mi lehet ez... bár sokunkat érdekel az tény... de ez a kérdés akkor is bennem van.. miért pont éjjel és miért pont 2-kor.

Egy kérdés azokhoz akik hallották: Hol laktok hogy ezt sikerült megfülelnetek?? Én még sosem hallottam és nagyon félek tőle... :s

2011. okt. 2. 08:48
 62/73 anonim ***** válasza:
az tényleg furi hogy a kutyák nem... am a macskák sem? mert általában ők mindent megéreznek, villámot, még a legkisseb zajokra is reagálnak, furi hogy erre nem...
2011. okt. 2. 16:35
 63/73 anonim válasza:
Nem tudom macskák érzékelik-e. Nekem van 6 db... mondjuk éjjel nem igen figyelgetem őket. De a kutyák is érzékelhetnék mert jól hallanak... ők pár fokkal hangosabban hallanak mindent mint mi. Úgy tudom
2011. okt. 2. 19:00
 64/73 anonim ***** válasza:
nemrég hallottuk mi is, a kijevi hangokkal teljesen megegyezett, kőszegen voltunk, majdnem egész délelőtt ment, a kutya meg az elején nyüszített is!!Utána beletörődött biztos :D nagyon megnyugtató nekünk ez a hang, mások meg be vannak parázva tőle!!
2011. okt. 8. 10:53
 65/73 anonim ***** válasza:
Megérkezett Köszegre is a Reptoid előőrs
2011. okt. 8. 12:52
 66/73 anonim válasza:

Sziasztok!

Hát mikor erre a kérdésre rátaláltam lehidaltam, azt hittem csak én vagyok bolond, és csak képzelgek, de ezek szerint, hogy itthon is hallották nem így van.

Én is a kijevi hangot hallottam bp-én, 18.kerben, mindkét esetben hajnal 3 óra felé, arra riadtam fel álmomból.

Az egyiket tavasszal, a másikat augusztus elején.

Először megijedtem, utána a kűrt hang miatt arra gondoltam, hogy visszajött Jézus:), aztán meg lehiggadtam és betudtam annak, hogy biztos vmi gyári hang.

Az augusztusinál mikor újra hallottam, akkor már nem kavart fel, csak amit az égen nem messze a holdtól láttam, kicsit hasonlított az esthajnalcsillaghoz csak sokkal nagyobb volt és sokkal közelebb is volt a holdhoz, nem tudom pontosan leírni, de arra már felébresztettem a páromat is, hogy ezt nézze meg, mert hogy ez nem volt addig ott, és nem az esthajnalcsillag az is biztos, sajnos mire kiráncigáltam szegényt az ágyból addigra elmúlt a kijevi hang is, meg a fény, egyszerűen eltűnt! :(

Tisztára bolondnak éreztem magam! :)

Végül párom rátalált egy oldalra, ahol fenn volt ugye a kijevi hangokról a felvétel és kérdezte, hogy én nem ezt hallottam? Na a lényeg az, h de és pontosan ugyanazt, amit ott hallani, a mai napig nem vagyok magamhoz térve.

Most kifejezetten örülök annak, hogy magyarok közt mások is hallották, mert kissé fura volt számomra, hogy a környékemen csak én néztem ki, hogy mi ez! :)

Na mindegy, egy dolog biztos, hogy aki ettől nyugodt volt, az szerintem ne legyen az, sejtem miért gondolkodik így, az első gondolatom nekem is ez volt, de ez nem az Ő jelzése, az ezer százalék!

Ha Ő jön vissza, azt mindenki egyszerre fogja látni, egy időpontba, arra mindenki fel fog ébredni stb.

2011. okt. 9. 05:12
 67/73 anonim válasza:
Még csak annyit, hogy a 3 órai időpontot csak nagyon emlékezetből saccolom meg, nem igazán az órával voltam akkor elfoglalva! :)))
2011. okt. 9. 05:39
 68/73 anonim válasza:
kb 2 hónapja tesómmal mi is hallottunk ilyet, éjszaka közepén fel is riadtunk, nehéz megfogalmazni, olyan volt mintha egy repülőgép konkrétan egy helyben állna a házunk felett és nem mozdulna. Olyan 15-20 perc múlva elcsöndesedett és visszaaludtunk, de nagyon meg voltunk ijedve...
2011. okt. 19. 16:38
 69/73 anonim válasza:
Mi is hallottunk ilyen hangokat párommal, az ország ÉNY-i részén. Októberben egyik éjjel hallottunk először egy ijesztő, pár perces, egyre erősödő búgó, rezonáló, fémes, hangot, azt hittük jönnek az UFOk. Azóta már többször is hallottuk, de csak sokkal rövidebbet, viszont egyre gyakrabban fordul elő. Van még vki ratunk kívül aki hallotta mostanában GY-M-S megyében?
2011. dec. 1. 17:16
 70/73 anonim ***** válasza:

Furcsa, de sok közülük a hamis, mindenki akar 5 perc hírnevet.

Vannak olyanok amiken tényleg beparáztam(50db ilyen 10 perces vacakot néztem meg, 4-6 tűnt hitelesnek, nem hasonlított semmire), de többnyire a Világok Harcát, LOST-ot, S.T.A.L.K.E.R-t, Amnesia: The Dark Descent-et, Penumbra-t és Slient Hill-et hallok a videókon(és barátait).

Ekkora zajt csak nagy erővel lehet generálni, bármi is ez nem hinném, hogy földönkívüli, mivel még egy sem járt itt, másodszor, ha átutazod a fél ismert világot, nem hiszem, hogy ilyenre pazarolnád a maradék energiád.

Ami megint érdekes, hogy senki sem hallott ilyet a világvégén, ahova nem jut el a sajtó.

Én a HAARP-ra tippelek, megvan az energiája is és a légkörre közvetetten és közvetlenül is hat.

2011. dec. 2. 18:14
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!