Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Különös hangok világszerte?!

Különös hangok világszerte?!

Figyelt kérdés
az elmúlt hónapban a világ minden táján rendkívül furcsa, néhol ijesztő hangokat, búgást, rezonálást hallanak, mely esetenként egy óránál is tovább tart. Florida, Michigan, New Jersey, Victoria B.C., Alkmaar, Maryland, Scandinavia. Búgó, néhol fémes, de sokszor fúvó kürtökre hasonlító hangokat észleltek és a legfurcsább az egészben, hogy mindenhol hasonló az esetek leírása. Éjszaka és nappal egyaránt előfordul.
2011. aug. 23. 19:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 anonim ***** válasza:

ma 11:25

Nem. :) Ezt az e-mailt minden évben megjátsszák. :D

2011. aug. 24. 14:44
 52/73 anonim ***** válasza:
80%
Tegnap este én is hallottam, direkt figyeltem. Meglepődve hallottam hasonló hangokat. Tudjátok mi volt? Nem messze van egy autópálya tőlünk. A kamionoknak van ilyen hangja nagy sebességnél, távolról. (Én sem tudtam beazonosítani itthonról, hogy honnan jön.)
2011. aug. 24. 14:47
 53/73 XTiger válasza:
Akkor ugyanazt hallotuk, vagyis én is olyan 3-4 óra fele délután :)
2011. aug. 24. 15:23
 54/73 anonim ***** válasza:
nézzétek meg a the happening c. filmet.igaz h film de ki tudja velünk is előfordulhat.
2011. aug. 24. 15:47
 55/73 anonim ***** válasza:
Én Kaposvári vagyok és igen elég sok erre a vadászrepülő (hang).12:45 én is láttam azt a "csillagot" 3 napja kb.
2011. aug. 24. 15:57
 56/73 anonim ***** válasza:
hmm ez csak egy tipp, de nekem kicsit olyan mintha valahol magasabban lenne egy széláramlat, vagy valami gömbvillámszerű cucc előjkészülete, esetleg nem voltak villámok a helyszíneken vagy változott meg a légnyomás?
2011. aug. 24. 17:44
 57/73 anonim ***** válasza:
26%
Kérdező te szemét ezt a kérdést én már kiírtam egyszer...
2011. aug. 24. 22:17
 58/73 anonim ***** válasza:
Tegnap éjszaka felébredtem, és én is hallottam valami hosszú búgó hangot, zajt. Félálomban sokáig hallgattam, mert eszembejutott ez a kérdés, de szerintem csak az autópálya hangja volt, esetleg valami gyár.
2011. aug. 25. 09:37
 59/73 hmnd0 ***** válasza:
12%
Ezeket a hangokat a Hipokik küldik mert ők így kommunikálnak egymással és azért küldik hogy egymással tudjanak beszélni.Ők látogatják legtöbbször a Földet és a Buminárok.Furcsa mert ez a 2 faj háborúban áll egymással.A Hipokik nem szeretik ha a Buminárok is a Földön vannak mivel dúl a háború,igaz ez a háború csak 1 hónapja robbant ki Földi idő szerint.Azóta is a Hipokik így adják meg a Földön lévő Buminárok pozíciójának a helyét a hajóiknak és próbálják őket elűzni a bolygónkról.Néha amiket fényeket láttok az azért van mert háborúznak.Most sokakban felmerülhet a kérdés hogy akkor miért nem zuhannak le?Azért mert mielőtt lezuhannának a hajóik elpusztítják magukat és semmi sem marad meg belőle.Nekik már olyan a technológiájuk hogy még a csillagászok sem látják meg ezt.Én a Buminárokkal vagyok mert ők a békésebb lények és én is részt veszek a háborúban de én innen segítek nekik a Földről.
2011. aug. 25. 09:54
 60/73 A kérdező kommentje:
az atroyakról elveledkeztél ?
2011. aug. 25. 10:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!