Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Különös hangok világszerte?!

Különös hangok világszerte?!

Figyelt kérdés
az elmúlt hónapban a világ minden táján rendkívül furcsa, néhol ijesztő hangokat, búgást, rezonálást hallanak, mely esetenként egy óránál is tovább tart. Florida, Michigan, New Jersey, Victoria B.C., Alkmaar, Maryland, Scandinavia. Búgó, néhol fémes, de sokszor fúvó kürtökre hasonlító hangokat észleltek és a legfurcsább az egészben, hogy mindenhol hasonló az esetek leírása. Éjszaka és nappal egyaránt előfordul.
2011. aug. 23. 19:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 HunnMonster ***** válasza:
21:30 A Víz.:)
2011. aug. 23. 21:35
 32/73 anonim ***** válasza:
És honnan tudod hogy az UFOK-nak szükségük van vízre? Lehet teljesen más szükségleteik vannak..
2011. aug. 23. 21:36
 33/73 HunnMonster ***** válasza:
2011. aug. 23. 21:37
 34/73 anonim ***** válasza:
Mérnem jelentek meg mondjuk 4000 évvel ezelőtt?
2011. aug. 23. 21:39
 35/73 HunnMonster ***** válasza:
63%

21: 39

Most augusztus van, és most jelentek meg a hangok is.

Nem hiszek az ufokban, de mi van ha láthatatlan űrhajó?

leszögezem, nem hiszek az ufokban.

Itt egy másik érdekes komment: A másik, észre vettétek-e ,hogy a hold mellett a Marsnak mondott nagyon fényes valami, sokáig a hold bal alsó részén volt, majd 2 nappal ezelőtt a hold felső jobb sarkában termett ? ! Ez sem normális

2011. aug. 23. 21:41
 36/73 anonim ***** válasza:

Ha nekem lenne hangtechnikus ismerősöm , én őt kérdezném meg, mi a véleménye.Talán ki is tudná elemezni azt a hangot.Vajon lehet benne infrahang?Azzal akartak régebben kísérletezgetni állítólag.

Mellesleg már olyan rengeteg technikai bizbasz van a világon, ami elektromosságon, rádióhullámokon, meg hasonló alapon működik, hogy talán ezek is gerjeszthetnek különböző furcsa hangokat.

2011. aug. 23. 21:51
 37/73 anonim ***** válasza:

wow...van egy sorozat az angol címe Miracles, magyarul relytéjek kalandorai..abban is volt egy ilyesmi dolog valamelyik részben..amúgy sok olyan természeti jelenség van amit még a tudósok sem értenek..

bármi lehet..széltől kezdve bármi

2011. aug. 23. 23:53
 38/73 Neménvagyokaz ***** válasza:

Én ma délután hallottam olyan hangot mint amikor a mikrofon túl közel van a hangszóróhoz és begerjed, de kintről jött és csak pár másodpercig tartott.

Ui.: HunMonsternek igaza van a csillaggal kapcsolatban tényleg egyik napról a másikra "ugrott át" a Hold másik oldalára.

2011. aug. 24. 00:01
 39/73 XTiger válasza:

Utolsó:

Hány óra fele hallottad ?

Egyébként mostanában erre fele (somogy-kaposvártól nem messzi falu) nagyon sok repűlő szerű hangot hallok, de nagyon erőseket és kb 10-15 mp alatt eltűnik ..

Az egyik nap meg amikor aludni szerettem volna reggel, rohadt hangos csipógó riasztó hangot hallottam de olyat mintha a szobában lett volna ahol voltam..

Soha nem hallottam ilyet, és nincs is olyan dolog a házban ami ki adhatta volna ..

2011. aug. 24. 02:22
 40/73 anonim ***** válasza:
27-én Tényleg úg ylátjuk majd a marsot mindtha akkora lenne mint a hold?
2011. aug. 24. 11:25
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!