Látta valaki ezt a különös "jelenséget"?
Békéscsabán, október 21-én este 22:35 és 22:38 között történt. Kinéztem a szobám ablakán, és láttam két, számomra megmagyarázhatatlan "jelenséget".
Először azt hittem, hogy repülők, de pirosan, zölden, és narancssárgásan villogott az egyik, (valamivel gyorsabban haladt az égen, mint egy repülőgép), körülötte pedig össze-vissza cikázott (sokkal gyorsabban) egy fehér fényű, kisebb méretű objektum. Viszonylag alacsonyan repültek, és nem adtak ki hangot.
Nem készítettem róluk fotót, mert sajnos le volt merülve a mobilom, és a fényképezőgépem sem volt elérhető közelségben.
Látta közületek valaki ezt az érdekes "jelenséget"?
Mit gondoltok róla?
Szia Jacko1298!
Kérlek, leírnád részletesebben az élményed?
Akkor is viszonylag alacsonyan repült a két objektum?
Ott cikázott mellette egy kisebb, fehér UFO is?
Milyen irányba repültek, mennyi ideig sikerült megfigyelned őket?
Készítettem egy rajzot róluk. A fehér nyilak a két UFO repülési irányát mutatják. Sajnos nem tudok valami jól rajzolni, és nem biztos, hogy a színes UFO-nál a három szín ilyen sorrendben volt, de legalább hasonlít valamennyire rá:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!