Észleltél már UFO-jelenséget?
Én is láttam már átbulizott éjszaka után hazafele menet..
De a gyengébbek kedvéért: nem azt kérdeztem hányszor! Ha ez nem lenne elég nyilvánvaló...... pff
Kérdező! Ez a beszólásod:
"De a gyengébbek kedvéért: nem azt kérdeztem hányszor! Ha ez nem lenne elég nyilvánvaló...... pff"
Ha egyszer azt kérdezted látott-e valaki UFO-t akkor azt miért nem írhatja le,hogy ő bizony már 3xis látott?Szerintem ezzel szegény válaszoló semmi sértőt és hülyeséget nem mondott!
És most pedig a válasz:
Igen láttam UFO-t 5-ször is!
Mert a kérdező csak kötekedni akar nem veszed észre? Még az is idegesíti neki ha sok UFOt-láttál :D nem láthatsz csak eggyet!
Válaszolók!Mindenki csak egy UFO élményről számolhat be, mert a kérdezőt zavarja ha többet is mondtok! :D
Igen, állatira idegesít, ha valaki nálam többször látott ufót!! micsoda pofátlanság :)
Nem volt egyértelmű a kérdés. Szóval, ha láttál már akkor plíz írd le, hogy mit, mikor, hol stb. láttad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!