Láttunk valami nagyon furcsát Péntek este 6 db narancssárga kör alakú tárgyat mik repültek volt amelyik megállt és bevárta a másikat! (ezt a jelenséget már többször is tapasztaltuk) Mi lehetett az szerintetek?
Figyelt kérdés
Állítólag Sárkány reptetők akik valamilyen anyagot töltenek egy tartályba és meggyújtják és ugy engedik fel és azért narancssárga mert ég. És amikor kellő magasságban van el engedik Szerintetek ez lehetséges? Vagy ufók? Van róla videóm is bárkinek küldöm aki kiváncsi rá!2010. jún. 6. 23:22
1/14 anonim válasza:
én is láttam,négyet,és elég közel volt,olyan volt mint egy petesejt,ha az a kínai ballon lett volna,annak már simán látszódnia kellett volna a rízspapírjának,és valószínű fölfelé szálltak volna..a milyeink meg elkanyarodtak,átt a dunán,és egy milimétert sem haladtak fölfelé...
2/14 anonim válasza:
Igen én is láttam nagyon közelvolt bocs haver ha meg ilyesztettelek csak az uj ürhajomat probáltam ki nagyon állat volt nem? tudod el kellet huznom gyorsan mert a nemzetbisztonság rám ugrot a sz@r vadászgépeikkel de alap lenyomtam öket hiper szuper lézer fegyoimmal. Az egyik pilotát meg mentettem mert jó nő volt el vittem egy körre a luxus ürhajomon és nagyon élvezte (én is élveztem!).
3/14 A kérdező kommentje:
Nagyon vicces voltál!!
2010. jún. 8. 21:51
5/14 anonim válasza:
Szia!Nagyon érdekes amit írtál.Elküldenéd nekem azt a videót?
7/14 anonim válasza:
Tudom mi is láttunk.Ufók.Jo szándékúak találkoztam velük .azt monták hogy el akarnak téged vinni,mert rosszgyerek voltál:):D
9/14 anonim válasza:
Hát nem mondom, hogy UFO-t láttál, de tény, hogy egy ekkora univerzumban nem csak egy bolygón fejlődött ki élet.
Amúgy meg aki nem tud helyesen írni az minek ír ide zagyvaságokat?
10/14 anonim válasza:
szia, én nem tudom hogy hidjek e ebben hogy ufo vagy valami egészen más e... de lehetségesnek tartom. ELküldenéd a videót? nagyon érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!