Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Különös hangok világszerte?!

Különös hangok világszerte?!

Figyelt kérdés
az elmúlt hónapban a világ minden táján rendkívül furcsa, néhol ijesztő hangokat, búgást, rezonálást hallanak, mely esetenként egy óránál is tovább tart. Florida, Michigan, New Jersey, Victoria B.C., Alkmaar, Maryland, Scandinavia. Búgó, néhol fémes, de sokszor fúvó kürtökre hasonlító hangokat észleltek és a legfurcsább az egészben, hogy mindenhol hasonló az esetek leírása. Éjszaka és nappal egyaránt előfordul.
2011. aug. 23. 19:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/73 anonim ***** válasza:
84%

Na, ez már valami itt az ufo kategóriában. :)

Csak egy kivetnivalóm: 'Florida, Michigan, New Jersey, Victoria B.C., Alkmaar, Maryland, Scandinavia' --> Ezek jelentik az egész világot? Mo-n még nem nagyon panaszkordtak ilyenről. :)

I-dosert nyomatnak nekünk!

Egy kicsit azért ijesztő! :S Mindenesetre hihetőbb az összes többi ufós videónál.

2011. aug. 23. 20:39
 12/73 A kérdező kommentje:
Igen nagyon érdekes....
2011. aug. 23. 20:42
 13/73 anonim ***** válasza:

Ehez hasonló hangot én is szoktam hallani az éjszaka közepén :D De az teljesen egyenletes és kb 5 perc múlva abbahagyja

Szerintem az "én" zajom csak egy repülő xD

De ezeket a videókat hallgatva egy kicsit azért beparáztam.

15/L

2011. aug. 23. 20:43
 14/73 HunnMonster ***** válasza:
Nem hasonlít a függetlenség napjából amikor a nagy űrhajó felbukkan?:D
2011. aug. 23. 20:44
 15/73 anonim ***** válasza:
Én titkos emberi tevékenységekre tippelek.Már több évvel ezelőtt olvastam egy tudományos témájú könyvben, hogy voltak ara irányuló kísérletek, hogy hangokat akár fegyverként is használjanak...
2011. aug. 23. 20:44
 16/73 A kérdező kommentje:
HunMoster: de nekem is arra hasonlít...
2011. aug. 23. 20:48
 17/73 HunnMonster ***** válasza:

Amúgy nekem nem tűnt volna fel, csak muter mondta.

De így meghallgatva komolyan az.

2011. aug. 23. 20:50
 18/73 anonim ***** válasza:

[link]

ez is érdekes, a 3. cikk felülről

2011. aug. 23. 20:58
 19/73 A kérdező kommentje:
mondom én hogy valami készülöben van!!
2011. aug. 23. 20:59
 20/73 anonim ***** válasza:
Azért nem tippelnék "idegenekre" mert azok már nyilván megkezdték volna hamarabb is azt a mostanában sokat emlegetett "inváziót", ha akarták volna.
2011. aug. 23. 21:02
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!