Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Különös hangok világszerte?!

Különös hangok világszerte?!

Figyelt kérdés
az elmúlt hónapban a világ minden táján rendkívül furcsa, néhol ijesztő hangokat, búgást, rezonálást hallanak, mely esetenként egy óránál is tovább tart. Florida, Michigan, New Jersey, Victoria B.C., Alkmaar, Maryland, Scandinavia. Búgó, néhol fémes, de sokszor fúvó kürtökre hasonlító hangokat észleltek és a legfurcsább az egészben, hogy mindenhol hasonló az esetek leírása. Éjszaka és nappal egyaránt előfordul.
2011. aug. 23. 19:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 HunnMonster ***** válasza:

21:02

És mi van ha 2012-re?:)

Most kezdődik, és akkorra jönnek elő.

2011. aug. 23. 21:03
 22/73 anonim ***** válasza:
55%
Ez milyen bizonyíték? Valaki kitalálta, aztán hangszóróból nyomatják, közbe felveszik mintha a "semmiből" jönne. Majd ha magam hallom elhiszem
2011. aug. 23. 21:15
 23/73 anonim ***** válasza:
72%
Hát, én erről most hallok először. Elég furcsa. Lehet, hogy a földkéreg csúszik. Földrengés előtt lehet ilyen hang. Ki tudja? Minden megeshet. Most hallottam a hírt, hogy földrengés volt Washingtonban nemrég, 5,8-as, nem is kicsi. A Fehér Házat kiürítették. No, mit ad Isten.
2011. aug. 23. 21:16
 24/73 anonim ***** válasza:

A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:15

azt kell hogy mondjam, mondasz valamit:D

2011. aug. 23. 21:16
 25/73 HunnMonster ***** válasza:
Olvassátok végig.: [link]
2011. aug. 23. 21:17
 26/73 HunnMonster ***** válasza:

Itt egy érdekes komment.

Hangfelvételt!Hangfelvételt!Hangfelvételt!

Nem mintha kételkednék állításodban, de szeretnénk mi is hallani.

Egyébként szerintem is a föld alól jön.Az is lehet, hogy közvetlen a magból.Az ugye vas.Máris érthető ez a fémes hang.

Valószínüleg a pólusváltás "mellékterméke" lehet.

2011. aug. 23. 21:18
 27/73 anonim ***** válasza:

én tavasszal hallottam számomra megmagyarázhatatlan hangjelenséget

néztem a tévét késő este és furcsa, nagyon magas hangra lettem figyelmes, először azt hittem, hogy a tévé, de amikor teljesen kikapcsoltam, akkor jöttem rá, hogy az ablakom alól szól, ami azért furi, mert kertes házban lakunk és a szobám a kertre néz, ahol nincs semmi riasztó szerű berendezés

a másik érdekes dolog az volt, hogy egy kis idő után a hang elkezdett távolodni, mintha mozgott volna, olyan 5-10 perc után teljesen eltűnt

most viszont pár hete megint hallottam

a hangját egy riasztóéhoz tudnám hasonlítani, de nem volt benne semmi szabályszerű, össze-vissza vinnyogott, nagyon félelmetes volt

2011. aug. 23. 21:26
 28/73 anonim ***** válasza:

Ha ez benne volt az X-aktákban is, akkor nem hiszem, hogy lenne köze 2012-höz (tekintve, hogy a sorozat elég régi). Na az meg, hogy ez a pólusváltás mellékhatása egyenesen baromság.

Viszont valóban érdekes :D

2011. aug. 23. 21:26
 29/73 anonim ***** válasza:
75%

Ilyet mintha már én is hallottam volna, nagyon ismerős.

Lehet, hogy tényleg a pólusváltás miatt lehet. Van egy olyan érzésem a mi generációnk nagyon meg fog lepődni valamin az élete során.

2011. aug. 23. 21:28
 30/73 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy az UFOK lennének :D Szerintem is a földmagja lehet vagy valami kormány project..Amúgy meg ha UFOK (LOL) Akkor miért akarnának elpusztítani minket? Mink van amik nekik kellhet? Nagyából semmink ha van olyanunk amire szükségük van akkor nem hiszem hogy leigáznák a földet..
2011. aug. 23. 21:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!