Különös hangok világszerte?!

21:02
És mi van ha 2012-re?:)
Most kezdődik, és akkorra jönnek elő.

A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:15
azt kell hogy mondjam, mondasz valamit:D

Itt egy érdekes komment.
Hangfelvételt!Hangfelvételt!Hangfelvételt!
Nem mintha kételkednék állításodban, de szeretnénk mi is hallani.
Egyébként szerintem is a föld alól jön.Az is lehet, hogy közvetlen a magból.Az ugye vas.Máris érthető ez a fémes hang.
Valószínüleg a pólusváltás "mellékterméke" lehet.

én tavasszal hallottam számomra megmagyarázhatatlan hangjelenséget
néztem a tévét késő este és furcsa, nagyon magas hangra lettem figyelmes, először azt hittem, hogy a tévé, de amikor teljesen kikapcsoltam, akkor jöttem rá, hogy az ablakom alól szól, ami azért furi, mert kertes házban lakunk és a szobám a kertre néz, ahol nincs semmi riasztó szerű berendezés
a másik érdekes dolog az volt, hogy egy kis idő után a hang elkezdett távolodni, mintha mozgott volna, olyan 5-10 perc után teljesen eltűnt
most viszont pár hete megint hallottam
a hangját egy riasztóéhoz tudnám hasonlítani, de nem volt benne semmi szabályszerű, össze-vissza vinnyogott, nagyon félelmetes volt

Ha ez benne volt az X-aktákban is, akkor nem hiszem, hogy lenne köze 2012-höz (tekintve, hogy a sorozat elég régi). Na az meg, hogy ez a pólusváltás mellékhatása egyenesen baromság.
Viszont valóban érdekes :D

Ilyet mintha már én is hallottam volna, nagyon ismerős.
Lehet, hogy tényleg a pólusváltás miatt lehet. Van egy olyan érzésem a mi generációnk nagyon meg fog lepődni valamin az élete során.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!