2012-ben UFO támadás?
Mindenkinek mondanám hogy én nem hiszek ezekben a dolgokban és nem is vagyok ufo rajongó!De amikor a nasa hivatalossan bejelent ilyet,azért az kicsit ijesztő számomra.Fel is rakták a dolgokat egy hivatalos oldalra,amit gyorsan töröltek is!Vajom miért?Mindig azt hiszük hogy áá persze velünk nem történhet semmi,meg ugy sincs ilyen,de mi ezt honnan tudhatjuk hogy tényleg nincs e rajtunk kivül egy másik élet valahol,ahol jóval fejlettebbek?!Hiszen elég nagy a világ egyetem,ahhoz hogy elképzelhető legyen,hiszen ha itt kialakult élet,akkor miért ne alakulhatott volna ki pár 100 ezer km-el arrébb?
Az esély megvan rá!Nem is kicsi!
Milyen jó kis film kerekedhetne ebből a sztoriból!
Azt meg honnan veszik, hogy ha igaz is lenne, hogy közelít a 3 űrhajó, akkor azok támadni akarnak?
"Az utóbbi idöben nagyon (túl) gyakran tesztelik, különféle médiák a reakciónkat , ilyen és ehhez hasonló hirekkel "
És miért pont háborúzni akarnának velünk? Mi okból?
válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:44
Akkor...?? Én kíváncsi vagyok rá , te mit gondolsz miért jönnek ide hozzánk.
miért jönnek hozzánk? mert ha te meglátogatsz egy számodra régen látott/ismeretlen embert (tegyük fel oda mész hozzá a buszmegállóban hogy hány óra) akkor háborút indítasz? arra nem gondolsz hogy ha ide eljönnek akkor nem azért teszik, mert kiváncsiak ők is arra hogy mi van a túlon túl?! csak ők fejlettebbek (már ha eljutnak akkor csak azok) és ennyi.
de amúgy nem hiszek ebbe, számomra semmi különös nem fog történni 2012ben, kivéve a szalagtűzőm.
A naivitásod nem abban mutatkozik meg, hogy hiszel a földönkívüliekben.
Ezért kár volt "visszavágni" a válaszolónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!