Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Imádom a tündéreket, növényeke...

Imádom a tündéreket, növényeket! *-* Majdnem naponta látok pici fénypöttyöket a környezetemben. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Sokszor szokott a kiskutyusom is morogni valamire/valakire, aztán rámnéz... Én pedig nem tudom, mit csináljak ilyenkor. Az egyik osztálytársam anyukája ezotériával foglalkozik, és egyszer azt mondta: "Kamilla, benned egy tündér lakozik"

Eléggé furcsa volt.. Kicsit megijedtem magamtól.. Tudtok segíteni, mi lehet ez a hatalmas kötődés a tündérekhez, növényekhez?

2016. márc. 6. 10:50
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
Uhh nekem ez tul szexi :D miatta meg en is leszbi lennek :D
2016. márc. 6. 18:33
 52/63 anonim ***** válasza:

Nektek itt vannak az igazi férfiak:

[link]

2016. márc. 6. 18:43
 53/63 death42 ***** válasza:
0%
#51 Nem szeretnék újabb riválist. Na jó, ha akarod kimondom. Majdnem vagy olyan cuki, mint az én édesem. :D [link]
2016. márc. 6. 19:28
 54/63 anonim ***** válasza:
Kerd meg a gyonyoruseged hogy adja kolcson a ruzsat :D
2016. márc. 6. 19:43
 55/63 death42 ***** válasza:
0%
Majd meggondolom. #56 Az kép nagyon brutál. Mikor készült? Igazolványkép?
2016. márc. 6. 19:46
 56/63 death42 ***** válasza:
0%
Mármint #52
2016. márc. 6. 19:47
 57/63 anonim ***** válasza:
Igazolvanykephez tul jo :D szerintem profilkep :D
2016. márc. 6. 19:49
 58/63 anonim ***** válasza:
100%

Azok a kis fénypontok nem tündérek, de még csak nem is természetfeletti lények. Ha alaposan megfigyeled őket, sokezret láthatsz egyszerre, de egyik sincs messzebb tőled néhány tíz centinél, még akkor sem, ha elsőre úgy tűnik. Ezt ellenőrizheted, ha mozgó jármű ablaka előtt ülsz. A tájkép elsuhan a háttérben, de a fénypontok a háttér előtt ugyanúgy láthatók, nem mosódnak el, vagy hagyod le őket. Erősebb napsütésben a bőröd felszínén is láthatod őket, bár ez kicsit nehezebb. Nagy valószínűséggel a testeddel kapcsolatba kerülő életerő, vagy ezen folyamat egyik mellékterméke.

Amit az osztálytársad anyukája mondott, az inkább képletes lehet, nem valóság. Az, amit tündérnek lehet nevezni nem születik meg emberi testben. Azzal sem szórakozik, hogy "megszálljon" embereket. Sokkal jobban kötődik az emberektől elhagyatott, természetes helyekhez. Mi lehet ez a kötődés? Nincs szükség okra, hogy szeress valamit. Azt azért tudatosítsd magadban, hogy bármennyire is kötődsz hozzájuk, te nem vagy az, és nem is válhatsz azzá. Egy teljesen más szellemi fejlődés termékei, mint az ember.

2016. márc. 6. 23:07
 59/63 Fleurr ***** válasza:

A cukiságot illetően egy mondatot fűznék hozzá "Ha alacsonyak vagytok, bármit is csináltok az másnak cuki, még a biciklizés is , mások szerint..."

Biztos, hogy nem alacsony a vérnyomásod? Én mikor nyáron kint voltam a napon, lement a vérnyomásom. Rögtön megtudtam h milyen érzés csillagokat látni. Fehér kis fényes pöttyöket láttam bármerre is néztem.

A mondatot "Kamilla, benned egy tündér lakozik." szerintem úgy is lehet értelmezni, hogy jólelkűnek tart a hölgy.

Az hogy valamit ennyire imádsz, nem jelenti azt hogy például az lennél. Egyszerűen szereted a tündéreket, a növényeket és kész.

2016. márc. 7. 03:13
 60/63 Fleurr ***** válasza:
A kutyádról meg...nos nem ajarlak megrémíteni, de az állatok érzékenyekebbek, de nem biztos hogy pont tündér miatt ugat a kutyád... hanem más miatt... de ki tudja.
2016. márc. 7. 03:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.