Közvetlen környezetemben meghalt egy nyolc éves kislány. Anyukája elmondása szerint halála előtti órákban gyermeke azokról az angyalokról beszélt, akik érte jöttek. Mit láthatott?
Valószínűleg igen.
Három szerettem halt meg a szemem láttára, és mindhárman, beszéltek az utolsó időkben angyalokról, szüleikről-akik már nem éltek.
Látták őket, beszéltek hozzájuk, édesanyám azt is mondta, h mama érte jött.
Nagyapám egy "ajtót" látott, ahonnan fény jön, és oda akart menni. Mamának volt halálközeli élménye, fehér városról beszélt, ahol minden melegséget áraszt, fehér virágokkal teli hely, ahol nagyon jó lenni, és rossz volt visszajönni.
Kisfiam látta anyukámat, még mostanában is mondogatja, h mama itt van, eljött őt meglátogatni.Két és fél éves, másfél volt, mikor anyu itt hagyott minket.
:( előző
am sztem angyal jött érte
Egyáltalán nem hülye kérdés, csak mert te nem hiszel bennük.
Én 15 évesen egy elfekvő osztályon voltam gyakorlaton ahol egy haldokló bácsi beszélt hasonlókról.
Mostanában megy egy sorozat a life networkön, Angyali érintés a címe. Kicsit talán eltúlozva mutatja be az angyalok küldetését, de szerintem van valóság alapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!