Imádom a tündéreket, növényeket! *-* Majdnem naponta látok pici fénypöttyöket a környezetemben. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Sokszor szokott a kiskutyusom is morogni valamire/valakire, aztán rámnéz... Én pedig nem tudom, mit csináljak ilyenkor. Az egyik osztálytársam anyukája ezotériával foglalkozik, és egyszer azt mondta: "Kamilla, benned egy tündér lakozik"
Eléggé furcsa volt.. Kicsit megijedtem magamtól.. Tudtok segíteni, mi lehet ez a hatalmas kötődés a tündérekhez, növényekhez?
2016. márc. 6. 10:50
31/63 death42 válasza:
#29 Túl sok időt töltöttem lányok társaságában és túl sok privát beszélgetést hallottam, ami beleégett az elmémbe, hogy azt mondjam valakire, hogy cuki. Amikor ki akarnám mondani ez az időszak jut eszembe. :D
32/63 anonim válasza:
De nem erdekel :D akkor is kimondod
Amugy az ugy akart lenni hogy nyaron nincs meleguk az embereknek :D bocsi, faradt vagyok :/
33/63 anonim válasza:
Igen. Cukinak lenni nem nehéz. Főleg tartalom nélkül. Gonosznak sem.
Akkor derül ki, hogy valójában milyen valaki, amikor baj van. De még az sem mindig hosszútáv.
34/63 death42 válasza:
Én nyáron is telet csinálok, és kabát hiányában elviselhetetlen hideg lesz..:D Kimondani kimondanám, de nem ingyen. :D
35/63 anonim válasza:
Hat... :D ha nem ingyen akkor miert? :D
36/63 death42 válasza:
Gondolom azt hiszed a szexre céloztam? De nem. Bármi érdekeset elfogadok pl: Pénz, karkötőt, gyűrűt, nyakláncot, amit zaciba vághatok. :D
37/63 anonim válasza:
De az ugy nem jo :D nem igy kell kimondnod
39/63 anonim válasza:
Miért erőlteted te is, ha nem őszintén mondaná?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!