Imádom a tündéreket, növényeket! *-* Majdnem naponta látok pici fénypöttyöket a környezetemben. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Sokszor szokott a kiskutyusom is morogni valamire/valakire, aztán rámnéz... Én pedig nem tudom, mit csináljak ilyenkor. Az egyik osztálytársam anyukája ezotériával foglalkozik, és egyszer azt mondta: "Kamilla, benned egy tündér lakozik"
Eléggé furcsa volt.. Kicsit megijedtem magamtól.. Tudtok segíteni, mi lehet ez a hatalmas kötődés a tündérekhez, növényekhez?
2016. márc. 6. 10:50
42/63 death42 válasza:
Honnan tudod, hogy nem gondolnám komolyan? Valamit valamiért cserébe. :D
44/63 death42 válasza:
#37 Sajnálom, hogy minden cukisáod rám pazaroltad, de a szívem már rég összetört és foglalt, hogy valami kedveset is tudjak mondani Ő az én kedvesem. Az egyetlen cuki az életemben: [link]
45/63 anonim válasza:
Itt vagyok meg, tolem nem szabadulni hamar :D
De sokaig a szepseggel
46/63 death42 válasza:
Látod ő a szerelmem egyetlen életem, cukibb nála nincs. De nem vesz észre hiába küldöm neki a morzejeleket..:DD Nem szeretek más lány rajta kívül és nincs nála cukibb teremtés:
47/63 anonim válasza:
Latszik rajta, hogy minden pasi alma :D vigyazz vele, nehogy elvigye egy masik pasi😂
49/63 anonim válasza:
Es amugy is, nagyon szerencses vagy. Nagyon fiatalnak latszik :D Hany eves? 16? Olyan szep a bore..😍
50/63 death42 válasza:
18 éves. Látnád amikor a kocsit mossa. Mellette hogy tudnék bárkit is cukinak nevezni? De ő nem úgy gondol rám, ahogyan én, úgyhogy kénytelen vagyok megvárni, amíg felnő. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!