Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Imádom a tündéreket, növényeke...

Imádom a tündéreket, növényeket! *-* Majdnem naponta látok pici fénypöttyöket a környezetemben. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Sokszor szokott a kiskutyusom is morogni valamire/valakire, aztán rámnéz... Én pedig nem tudom, mit csináljak ilyenkor. Az egyik osztálytársam anyukája ezotériával foglalkozik, és egyszer azt mondta: "Kamilla, benned egy tündér lakozik"

Eléggé furcsa volt.. Kicsit megijedtem magamtól.. Tudtok segíteni, mi lehet ez a hatalmas kötődés a tündérekhez, növényekhez?

2016. márc. 6. 10:50
1 2 3 4 5 6 7
 1/63 anonim ***** válasza:

Olyan vagy, mint Lulu:D de cuki:3

A fénypöttyökre van tudományos magyarázat, annak utána tudsz nézni:)

A kötődés sok minden miatt lehet. Élénk fantázia, vagy arra vágysz, hogy különleges légy. (Ezt ne vedd bántasnak, én is ilyen vagyok) Amúgy a neved nagyon érdekes ebben a helyzetben. :)

2016. márc. 6. 10:57
 2/63 anonim ***** válasza:
59%

[link]

Amúgy szép a neved. Tündér lehetsz, de repülni nem fogsz.

2016. márc. 6. 10:59
 3/63 death42 ***** válasza:
A kutyusod biztos tündér kereső fajta. Voltál már szemésznél?
2016. márc. 6. 11:03
 4/63 anonim ***** válasza:
62%
Hát vannak hallucinogén növények, amik függőséghez vezetnek. De nem nézem ki Kamillából. Ő a gyulládásra a legjobb!
2016. márc. 6. 11:29
 5/63 anonim ***** válasza:
Szeintem a vérnyomásoddal vannak gondok, én akkor látok fényes pöttyöket ha nagyon alacsony , és az ájulás határán vagyok :D
2016. márc. 6. 12:23
 6/63 anonim ***** válasza:
77%

Igen *.* attól a portól én is jól érzem magam *.* (L)

Én tegnap este a wc-ben Jabbával futottam össze.

2016. márc. 6. 13:03
 7/63 anonim ***** válasza:
46%

Megfigyelnek az UFO-k.

Egy jó kis tündér fehér átlátszó lepelben nekem is kéne.

2016. márc. 6. 13:04
 8/63 A kérdező kommentje:

Először is: köszönöm az azt hiszem 1 pozitív hozzászólást!!

Másodszor pedig: akik ezt az egészet hülyeségnek tartják, azoknak semmi keresnivalójuk ennél a kérdésnél!! El lehet olvasni, de ha van valami negatívum benned, azt ilyenkor érdemesebb magadban tartani!!

2016. márc. 6. 14:08
 9/63 anonim ***** válasza:
51%
Kamilla, benned egy tündér lakozik. Éjszakánként kimászik belőled és jó dolgokat csinál. Hajnalban hazatér a gazdatestbe. Kiváltságos vagy!
2016. márc. 6. 14:24
 10/63 anonim ***** válasza:

de cuki :DD

Nincs kedved beszelgetni? Lany vagyok de amugy nekem is vannak ilyen "furcsasagaim" :D

2016. márc. 6. 14:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!