Imádom a tündéreket, növényeket! *-* Majdnem naponta látok pici fénypöttyöket a környezetemben. Mi lehet ez?
Sokszor szokott a kiskutyusom is morogni valamire/valakire, aztán rámnéz... Én pedig nem tudom, mit csináljak ilyenkor. Az egyik osztálytársam anyukája ezotériával foglalkozik, és egyszer azt mondta: "Kamilla, benned egy tündér lakozik"
Eléggé furcsa volt.. Kicsit megijedtem magamtól.. Tudtok segíteni, mi lehet ez a hatalmas kötődés a tündérekhez, növényekhez?
Olyan vagy, mint Lulu:D de cuki:3
A fénypöttyökre van tudományos magyarázat, annak utána tudsz nézni:)
A kötődés sok minden miatt lehet. Élénk fantázia, vagy arra vágysz, hogy különleges légy. (Ezt ne vedd bántasnak, én is ilyen vagyok) Amúgy a neved nagyon érdekes ebben a helyzetben. :)
Igen *.* attól a portól én is jól érzem magam *.* (L)
Én tegnap este a wc-ben Jabbával futottam össze.
Megfigyelnek az UFO-k.
Egy jó kis tündér fehér átlátszó lepelben nekem is kéne.
Először is: köszönöm az azt hiszem 1 pozitív hozzászólást!!
Másodszor pedig: akik ezt az egészet hülyeségnek tartják, azoknak semmi keresnivalójuk ennél a kérdésnél!! El lehet olvasni, de ha van valami negatívum benned, azt ilyenkor érdemesebb magadban tartani!!
de cuki :DD
Nincs kedved beszelgetni? Lany vagyok de amugy nekem is vannak ilyen "furcsasagaim" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!