Miért kérdezik meg naponta, hogy léteznek-e igazi vámpírok, mit lehet róluk tudni, hol lehet találkozni velük, amikor már kismilliószor el lett mondva, hogy vámpírok csak a mesékben vannak?
Sajnos annyi a buta (és nem kicsit butus, hanem elképesztően ostoba) ember, hogy az ijesztő.
Elég ebben a témakörben szét nézni.
És ezek közöttünk élnek, járnak, anélkül, hogy tudnánk róluk...
Na én ezektől félek, nem a vámpíroktól!
Őszintén szólva erre a kérdésre egyszerű a válasz: ennek a témakörnek ez a lényege, hogy ilyeneket kérdezzenek a nem szkeptikusok!!! Az igazat megvallva én pont azt tartom butának, aki feltesz egy szkeptikus kérdést egy nem szkeptikus témakörbe!!! Ha nem jöttetek volna rá, elmondom, hogy amíg ők ebben hisznek, ti biztosan másban, de nektek tényleg az nyújt örömöt, hogy a másikat zrikáljátok? Keressetek olyan témakört, ami titeket érdekel és ne az töltse ki az időtöket, hogy azzal vagytok elfoglalva, hol mondhatjátok el az okosságaitokat mások kárára! Eddig nem értettem, hogyha ennyire szkeptikusok vagytok, miért a Természetfeletti lények kategóriában keresgéltek, de rájöttem, hogy ennyire unatkoztok, és csak veszekedéssel, meg az ehhez hasonló kérdésekkel, válaszokkal tudjatok magatokra felhívni a figyelmet.
Hát...
NO COMMENT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!