Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Igazi jelenéseket láttam?

Igazi jelenéseket láttam?

Figyelt kérdés
Két éve láttam egy alakot a kollégium ablakából pontosan Mikulás napján. Ott járkált csak úgy a hóban, de lábnyomai nem voltak (megnéztem miután eltűnt) és egyenesen rám nézett. Nem viccelek: elég karcsú alak volt a nadrágja piros és szőrmés ruhát viselt olyasmi félét, mint amilyet a sarki emberek és egy karvastagságú fa mögött el tűnt miután felnézett rám. Néhány óráig nem mertem lemenni oda, mert nagyon féltem, de végül is lementem és semmi nyoma nem volt. Egy jó kérdés: Hogy tűnt el egy karvastagságú fa mögött úgy, hogy még nyoma se volt? Volt egy másik esetem még régen mikor halottak napja volt és éppen mentem haza a családommal és megpillantottunk fent a DK-is égbolton két ragyogó pontot úgy néztek ki, mint a távoli reflektorok csak az égen és mikor arról beszéltünk, hogy hazaérve megnézzük távcsővel a két pont hirtelen eltűnt, mintha megérezte volna az a nem is tudom micsoda, hogy beszélünk róla és elrejtőzött. Egy másik esetem is volt, mikor a Mecsekben először jártam autóval és eltévedtem egy hátizsákos emberrel találkoztam egy lakatlan területen, akitől segítséget kértem. Egy épület és leágazás nem volt a közelben és mire sikerült megfordulnom a pasasnak hűlt helye lett. Még ki is szálltam megnézni, hogy el nem tapostam-e az autóval, de nem éreztem huppanást mert még nem ütöttem el embert így nem tudtam, hogy milyen is az, de nem ütöttem el és így is hűlt helye volt. Egy másik esetben (ezt már csak mesélte egy ismerősöm) éjjeli őrként dolgozik és esőben meglátott kint a telepen az éjszaka kellős közepén szakadó esőben egy öltönyös pasit, aki sétált a bekötő úton, de a kamera nem látta. A társát is kihívta, hogy nézzék meg és gyorsan utána mentek az esőben és egyszer csak eltűnt mintha ott se lett volna. Másik ismerősöm is mesélt valamit: egy szarvas az úton járkált és egyszer csak felrepült az égbe (mondjuk ezt nem tartom reálisnak, lehet, hogy részeg volt). A többi eset azonban elég valóságosnak tűnt. Nem hiszek a szellemekben, de biztos vagyok benne, hogy ezek valami manifesztációk lehetnek, melyeket a gondolat képes fizikálisan is kivetíteni még ha erre nem is találtak bizonyítékot. Sok dolog van amit nem ismer az ember és csak szellemnek hívja.
2012. máj. 1. 11:24
 1/4 anonim ***** válasza:
61%
Érdekes, én sosem látok ilyeneket. Sőt, az emberek többsége sem. Kinek a készülékében lehet a gond? Költői kérdés.
2012. máj. 1. 11:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Mondjuk nem valószínű, hogy ott vannak, de voltak esetek, amelyek megmagyarázhatatlannak tűntek, de lehetett valami valóság alapja.
2012. máj. 1. 12:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy a többiek is ugyan azt képzelték, mert ugyan azt látták az összes esetben mindannyian és kérdezgették is egymást, hogy mi lehetett az. Mondjuk a fás esetben egyedül voltam, de én nem vagyok zakkant és tudom, hogy ott volt valami, aminek nem kellet volna ott lennie, mert az fizikailag képtelenség lenne.
2012. máj. 1. 12:46
 4/4 anonim ***** válasza:
75%

A szarvas...ÉLrdekes.

Lányom mesélte (három gyerekes anya, szavahihető és komoly, tudatmódosító szerekkel soha nem élt):

egy ismerősével autóban utazott az alföldi nagyvárosban, ahol él. Késő ősz volt, este: egy bevásárlóközpontból hazafelé tartottak. Az üzletközpont elég új volt még, először voltak ott - és a közeli kertvárosi utcák sokaságán..eltévedtek. Miközben keresték a kiutat, lassan, nézelődve hajtottak egy elegáns villákkal szegélyezett utcán (balra is, jobbra is terméskő-kerítések, kovácsoltvas kapuk), egyszercsak, megdöbbenésükre, balról jobbra tartva egy gyönyörű, terebélyes agancsú szarvas szelte át az utat - és az egyik jobboldali kőkerítést. NEM átugrotta, és úgy tűnt el a kertben, hanem...átment a kerítésen, akadálytalanul. Mindketten látták..nem tudtak felocsúdni.

A lányom, ahogy "magához tért", felhívott. Ilyen izgatott sosem volt a hangja. Máig is azt mondja: azt látták, amit láttak. Nem akarják megmagyarázni...nem lehet.

2012. máj. 2. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!