Amikor az erdőben sétáltam, láttam egy lényt ami egy theropod dinoszauruszhoz hasonlított! Mi lehetett?
Ja, biztos egy rigó volt, vagy ami még valószínűbb, a medvedisznóember! :D
Egyébként a színe sötét volt, szürkés, néhol fekete és barna mintával.
A Bükkben láttam az erdőben. Szeretek csak úgy sétálgatni az erdőben és csodálni a természetet. :)
De ez nem biztos hogy természetes volt. Lehet, hogy megtudták valami "titkos tudósok" hogy hogyan lehet dinoszaurusz DNS-t találni, és ott klónozzák őket, és valahogy megszökött.
Szerintetek lehetett egy Troodon?
Vagy lehet hogy egy chickenosaurus, mert olvastam már vagy fél éve hogy kísérleteznek hogy csirkéket génmanipulációval dinó-szerűvé alakítanak.
De nem tudom. Különben hogy kerülne csak úgy ide egy dinoszaurusz?
Na ez lehet, hogy tényleg a Badacsonyi Görényember volt :D
Komolyra fordítva a szót: a dinoszauruszok kihaltak, már nem léteznek vagy ha léteznének akkor is nehéz lenne ilyen lényeknek elbújniuk az emberek elől, már rég tudnánk róluk. Azt el tudom képzelni, hogy az erszényes farkas fennmaradt Tasmánia erdeiben, de egy theoropoda? Az már nagyon valószínűtlen. Egyrészt mert húsevő és eddig jópár embert megtámadott volna, másrészt meg biztos, hogy nem Magyarországon maradt volna fenn, hanem mondjuk a dél-amerikai dzsungelekben.
Őszinte leszek: szerintem ez kamu kérdés. Már a neved (Dinobuster) alapján, valószínűleg nagy kedvelője vagy a dinoszauruszoknak, ami nem egyáltalán nem baj, csak ne találj ki ilyen hülyeségeket és főleg ne a Gyakori Kérdéseken. Ez az oldal szerintem főként a tényleg szükséges kérdésekről kéne szóljon, nem ilyen kamuzásokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!