Nektek a gyereketek arca a 19-20 hetes 4D ultrahangon hasonlított arra, amelyikkel a szulés után találkoztatok?
Igen! :)
Kicsit husisabb lett, de nagyon hasonlított. :)
Nekünk is nagyon hasonlított, bár amikor született pufikább volt. 21 hetesen voltunk 4D-n.
Nagyon büszke voltam, mert már a sima UH-n is azt mondta a dokim, hogy ritka szép pofikája és hosszú combja lesz a kislánynak és tényleg csodás az egész alkata. Mint egy minimanöken, nagy hajjal is született.
(Nem fogom mindenféle babaszépségversenyre-fotózásokra vinni, teljes gyerekkort szeretnék neki, holott kaptunk már megkereséseket)
Én majd leestem a vizsgálóról mikor megláttam: tiszta anyósom arca volt. Jót is rötyögtűnk, hogy áááá, ez csak UH, az ismerőseink közül senkinek nem hasonlítotott az uh a picurra.
Hát amikor kihozták és először megpillantottam:::: UGYANAZ.
Összehasonlítanám a 4Ds UH-t a "megszülettem"fotóval össze sem lehetne keverni :)
Úgy őszintén miért is lettem lepontozva?
Azért mert hasonlított a gyerkőc, vagy azért mert nagyon szép de ennek ellenére nem viszem modellkedni stb?
Ezt hogy hosszú combja van és szép arca hányszor de hányszor hallottam már :))) ( a szülők szeretnek ilyesmit hallani a gyerekről)
Nekem nem hasonlított igazából egyik gyerekem se a 22-24 hetes 4d-s felvételre. Talán csak az orruk látszott hogy kis krumpli mindkettőnek de úgy ennyi. Idekint sem hasonlítanak már úgy egymáshoz igazából (egyik 3 éves fiú másik 1 éves lány).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!