Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Amikor az erdőben sétáltam,...

Amikor az erdőben sétáltam, láttam egy lényt ami egy theropod dinoszauruszhoz hasonlított! Mi lehetett?

Figyelt kérdés
A sűrű erdőben sétáltam, amikor zajt hallottam majd morgást, odanéztem, és egy hatalmas, kétlábon járó lény volt ott, ami olyan mint egy dínó de egy kicsit madárszerű. Rögtön elrohantam, szerencsére nem jött utánam! Mi lehetett?

2012. ápr. 25. 15:56
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:

Kérdező: kb. hány centi magas lehetett?

Én írtam Géza bá't, és valójában csak félig szántam poénnak, mert valószínűleg tényleg ember volt. A fejének meg egy kapucnit vagy sapkát nézhettél.

2012. ápr. 26. 10:57
 12/37 anonim ***** válasza:
100%

Az én voltam, jelmezbálba voltam hivatalos, és gondoltam beöltözök egy theropod dinoszaurusznak.

A buli előtt kicsit alapoztam, és az erdőben kötöttem ki.

Bocs, ha megijesztettelek.

2012. ápr. 26. 11:14
 13/37 A kérdező kommentje:
Szerintem nagyjából 3 méter hosszú, és úgy. 150-160 cm magas lehetett.
2012. ápr. 26. 20:15
 14/37 anonim ***** válasza:
Egyszer láttam az Animal X-en hogy egy ember szintén olyasmit látott mint te és ő is dinoszaurusz ként formászta le. Egy biológus-ősléyn kutató nem emléxem már, azt állapította meg hogy valószínűleg a dinoszaurusznak az egyik leszármazottja.
2012. ápr. 28. 09:40
 15/37 A kérdező kommentje:

Lehet, de akkor más miért nem látoott még ilyet?

Vagy lehet, hogy amit láttam az a tyúkember volt? Mert O. István (kriptozoológia) szerint a tyúkember egy létező kriptid, nem kitaláció. Ugyanis amit láttam, az részben tollas volt, de azért persze nem olyan volt mint egy tyúk.

2012. ápr. 28. 10:05
 16/37 anonim ***** válasza:
Az ember valahogy úgy ábrázolta le hogy: gyík szerű arc, éles fogakkal, lába tyúkszerű. Én egy mesébe láttam (T-Rex Express)hogy abban a kalaúz olyasmiul nézett ki.
2012. ápr. 29. 19:28
 17/37 anonim ***** válasza:
Tán strucc?
2012. ápr. 30. 01:45
 18/37 anonim ***** válasza:
74%
szerintem találtál egy tükröt, csak éppen nem ismertél magadra.
2012. máj. 6. 00:10
 19/37 A kérdező kommentje:
Ha haaaa....
2012. máj. 6. 15:30
 20/37 anonim ***** válasza:
a halucinogén drogok nagyon károsak...
2012. máj. 29. 16:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!