Sarkanyt lattam?! Olvasd el pls!
OK, és ha sikerül jó fotót csinálni róla, te leszel a National Georgaphic címlaplánya!
Pedro
elso: megeshet.. :)
masodik: nagy szarnya volt, a pterosauruse amit mondtal, sokkal keskenyebb. mondom, deneverszarnyfele... de tenyleg kimegyek, hatha le tudom fotozni.. csak legyen szerencsem. :)
tudom fura, egyebkent 2 meter szarnyfesztav, meg kb ennyi testhosszra saccolom. tesom szerint feher volt, en vilagosbarnanak neztem.
amugy pia nem volt, tudom meglepo, de lassan 16 eves leszek es meg nem voltam bebaszva, meg becsiccsenve se! xd a legutobbi piam, egy pohar sor, mult hetvegen(szunet elottin) volt. szal az tuti nem. :p
ma is megprobalok meg kimenni, hatha le tudom fotozni, vagy egyaltalan hatha latom es jobban meg tudom nezni. ha kiderul hogy madar volt ami mogott kicsik repultek, vagy mittomen, kigyot fogott, mar megoldodik a rejtely. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!