RaksashaGirl kérdése:
Sarkanyt lattam?! Olvasd el pls!
Figyelt kérdés
ma tesommal es parommal kimentunk a kozeli folyohoz. tesom egyszer csak felkialt, hogy megint siraly van az egen, egyszer csak elakad a szava, majd ujra felkialt: sarkany! felneztem, es a pokolba is, az nem siraly volt. madarszeru, de majdnem olyan hosszu farka volt mint teste, a szarnya pedig borszeru volt, amolyan deneverszarny-fele. atsutott rajta a napfeny. most komolyan sarkanyt lattam? :o tudom, hulyeseg.. en nagyon orulnek neki. kar hogy nem volt nalam fenykepezogep, de lehet hogy innentol tobbszor is kijarok hatha lencsevegre kapom.. o.o2012. ápr. 9. 22:27
21/25 anonim válasza:
A pterosaurus pedig fennmaradt több millió éven keresztül, egy síkvidéki területen, annélkül, hogy bárki eddig hitelesen észlelte volna? Nem beszélve arról, hogy az Általad említett pteranodon a nagytestű pterosaurusok között volt, ami a kategórián belül tényleg nagyot jelent.
22/25 anonim válasza:
Én tudom, sokat tudok az őslényekről. Nem pont a pteranodonra gondoltam hiszen annak 6 méteres szárnya volt és nagy vízfelületek közelében élt.
És RaksashaGirl ha gondolod leírhatod a pontos sztorit hogy kitegyem a blogomra (de csak ha gondolod).
E-mail:
dinobuster112@gmail.com
23/25 szörpike98 válasza:
Tuti hogy egy sárkány volt!
24/25 Trisztán97 válasza:
És melyik folyó volt az?
Csak mert én is elmennék sárkányt nézni.
Világéletemben szerettem volna látni egyet a valóságban és nem csak a tv-ben.
25/25 Shai-Hulud válasza:
Nem kell ahhoz semmilyen folyóhoz utazgatni.
Gyere el hozzánk, bemutatlak az anyósomnak...
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!