Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Sarkanyt lattam?! Olvasd el pls!

RaksashaGirl kérdése:

Sarkanyt lattam?! Olvasd el pls!

Figyelt kérdés
ma tesommal es parommal kimentunk a kozeli folyohoz. tesom egyszer csak felkialt, hogy megint siraly van az egen, egyszer csak elakad a szava, majd ujra felkialt: sarkany! felneztem, es a pokolba is, az nem siraly volt. madarszeru, de majdnem olyan hosszu farka volt mint teste, a szarnya pedig borszeru volt, amolyan deneverszarny-fele. atsutott rajta a napfeny. most komolyan sarkanyt lattam? :o tudom, hulyeseg.. en nagyon orulnek neki. kar hogy nem volt nalam fenykepezogep, de lehet hogy innentol tobbszor is kijarok hatha lencsevegre kapom.. o.o
2012. ápr. 9. 22:27
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
61%
Nem a Süsü járt arra?
2012. ápr. 10. 18:21
 12/25 anonim ***** válasza:
0%
Termeszetesen sarkanyt lattal....Valaki papirsarkanyt eregetett....
2012. ápr. 10. 19:04
 13/25 A kérdező kommentje:

kisebb volt mint susu. :)

amugy kivetelesen nem volt szeles idonk, plusz ahol en lakom, a lakossag 80%- a idosekbol all, 10% felnott, 5% gyerek, meg meg ot aki csak hetvegente van itt nagyszuloknel. szoval nem gyakran eregetunk sarkanyt. bar meglehet hogzy egy profin megepitett sarkany idekallodott a vilagvegerol. :p

2012. ápr. 10. 23:24
 14/25 anonim ***** válasza:
Az a sirálykirály lehetett, rajta volt a palástja is!
2012. ápr. 10. 23:30
 15/25 anonim ***** válasza:
Szerintem a magyar mennydörgő volt.De most komolyan gondolod ha léteznének sárkányok akkor ne fotózta volna le valaki, vagy ne lett volna rá bizonyíték?
2012. ápr. 11. 12:41
 16/25 anonim ***** válasza:

[link]

Idetévedt.

vagy [link]

2012. ápr. 11. 13:04
 17/25 anonim válasza:
Biztosan az volt! Én is láttam már...Józsinak hívták.
2012. ápr. 11. 17:31
 18/25 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy Dél-Amerikából csakúgy "idetévedt" volna.
2012. ápr. 11. 18:13
 19/25 anonim ***** válasza:
0%
a mai nap én is láttam egyet,még képet is csináltam: [link]
2012. ápr. 11. 20:42
 20/25 anonim ***** válasza:

Szia! Dinobuster vagyok, a Kriptozoológia; kitalált lények nevű blog tulajdonosa. A blogot itt találod: [link]

Én is észleltem már hasonló lényeket, többször fel is kutattam már. Többször is láttam a rozsrétszőlői folyó közelében, illetve vidéken, tanyán. A Kriptidet én Hundraco-nak neveztem el. Én is a pterosaurusra tippeltem, talán pteranodon, de te állítottad hogy tuti nem pterosaurus. Énszerintem a Kongamato nevű afrikai kriptidhez lehet hasonlítani.

2012. ápr. 12. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!