ma tesommal es parommal kimentunk a kozeli folyohoz. tesom egyszer csak felkialt, hogy megint siraly van az egen, egyszer csak elakad a szava, majd ujra felkialt: sarkany! felneztem, es a pokolba is, az nem siraly volt. madarszeru, de majdnem olyan hosszu farka volt mint teste, a szarnya pedig borszeru volt, amolyan deneverszarny-fele. atsutott rajta a napfeny. most komolyan sarkanyt lattam? :o tudom, hulyeseg.. en nagyon orulnek neki. kar hogy nem volt nalam fenykepezogep, de lehet hogy innentol tobbszor is kijarok hatha lencsevegre kapom.. o.o
amugy kivetelesen nem volt szeles idonk, plusz ahol en lakom, a lakossag 80%- a idosekbol all, 10% felnott, 5% gyerek, meg meg ot aki csak hetvegente van itt nagyszuloknel. szoval nem gyakran eregetunk sarkanyt. bar meglehet hogzy egy profin megepitett sarkany idekallodott a vilagvegerol. :p
2012. ápr. 10. 23:24
14/25 anonim válasza:
Az a sirálykirály lehetett, rajta volt a palástja is!
2012. ápr. 10. 23:30
15/25 anonim válasza:
Szerintem a magyar mennydörgő volt.De most komolyan gondolod ha léteznének sárkányok akkor ne fotózta volna le valaki, vagy ne lett volna rá bizonyíték?
Biztosan az volt! Én is láttam már...Józsinak hívták.
2012. ápr. 11. 17:31
18/25 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy Dél-Amerikából csakúgy "idetévedt" volna.
2012. ápr. 11. 18:13
19/25 anonim válasza:
a mai nap én is láttam egyet,még képet is csináltam: [link]
2012. ápr. 11. 20:42
20/25 anonim válasza:
Szia! Dinobuster vagyok, a Kriptozoológia; kitalált lények nevű blog tulajdonosa. A blogot itt találod: [link]
Én is észleltem már hasonló lényeket, többször fel is kutattam már. Többször is láttam a rozsrétszőlői folyó közelében, illetve vidéken, tanyán. A Kriptidet én Hundraco-nak neveztem el. Én is a pterosaurusra tippeltem, talán pteranodon, de te állítottad hogy tuti nem pterosaurus. Énszerintem a Kongamato nevű afrikai kriptidhez lehet hasonlítani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!