Engem nagyon érdekelnek a vámpírok, de nem a Twilight féle mese érdekel, hanem a valóság. Nagyon szeretnék találkozni eggyel. Ne higyjétek, hogy álmodozó tini vagyok. Éppen hogy egy sokmindent látott ember vagyok, akit érdekel a természetfeletti. Kérem, hogy mocskolódó ócsárló, kötekedők ne írjanak, mert azokat minimum jelenteni fogom a moderátornak. Sőt :ugyebár nem tudhatja senki, hogy én nem-e vagyok moderátor. Szóval komolyságot kérek . Várom a reakciókat !
mint minden legenda hátterében itt is egy betegségre kell gondolni(vitatott, hogy pontosan melyik), de nem kell éjszaka prédákra vadászó emberekre gondolni.
2012. máj. 18. 11:18
2/27 anonim válasza:
> Engem nagyon érdekelnek a vámpírok, de nem a Twilight
> féle mese érdekel, hanem a valóság.
A valóság az, hogy nem léteznek vámpírok.
2012. máj. 18. 11:25
3/27 anonim válasza:
Ha a valóság érdekel, akkor miért a Természetfeletti kategóriába írsz?
2012. máj. 18. 11:44
4/27 anonim válasza:
Szia. Én tudok neked írni a vámpírokról. Van egy csomó történetem ami teljesen hiteles tehát megtörténtek. Valódi feljegyzések. Ki is adták őket egy könyvben. Ráadásul itt történtek Magyarországon. Ha tényleg érdekel akkor leírhatom neked a címét és hogy hol tudod megszerezni. A legjobb benne az hogy tényleg "igazi" vámpírokról van benne szó mert az író még nem is hallott az alkonyatról és a nyilvánvalóan meleg vámpírokról.
2012. máj. 18. 11:54
5/27 anonim válasza:
Ha a valóság érdekel, akkor a tény az, hogy vámpírok nincsenek. A könyvek és filmek sokféleképpen jelenítik meg viszont őket.
Tulajdonságaikban is sok eltérés, "fejlődés" tapasztalható. Egyesek naptejjel védekeznek a káros sugarak ellen, mások varázsgyűrűkkel, megint mások elporladnak, vagy nem is kell védekezniük. Ami a belső tulajdonságaikat illeti, van kegyetlen vadtól érzékeny kisfiúing mindenféle attól függően milyen közönséget céloz meg a történet.
2012. máj. 18. 12:46
6/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi kommenteket is, de várok még újabbakat is. Kedves egyik kommentelő :A természetfeletti fogalma relatív. Attól függ, hogy mihez képest természetfeletti valami. Továbbá kedves azon kommentelőkhöz, akik azt írták, hogy vámpírok nincsenek, az a kérdésem, hogy honnan tudják, hogy nincsenek? Ugyanis: ,, A bizonyíték hiánya még nem a hiány bizonyítéka" Istent sem látta senki, vagy ha mégis, akkor csak nagyon kevesen, mégis sokan hisznek bennük, beleértve tudós befolyásos embereket is, akiknek aztán nincs okuk elmenekülni a valóság elől, hiszen tehetősek, jól érzik magukat a bőrükben, nem neurotikusak. Mi van akkor, ha egy genetikai eltérés miatt léteznek olyan embernek kinéző valakik, akik erősebbek kevésbé öregszenek, okosabbak stb. ?
2012. máj. 18. 15:10
7/27 yossarian44 válasza:
Kicsik, szőrősek és denevérek.
2012. máj. 18. 15:14
8/27 anonim válasza:
Kedves kérdező, egy egyméteres lila elefánt él a szobádban, de láthatatlan, és amikor hozzá érnél teret vált, ezért észrevehetetlen. Bizonyítsd be, hogy nincs így.
2012. máj. 18. 15:58
9/27 anonim válasza:
Isten és a vámpírok nem épp jó példa . Mert a világ vámpírok nélkül elképzelhető , de mivel még nem tudjuk 100%-osan a világegyetem keletkezését Isten egy lehetőség . Tehát megint csak Occam borotvája , ami felesleges ki lehet hagyni az egyenletből .
2012. máj. 18. 16:23
10/27 anonim válasza:
Engem meg az érdekel, hogy miért kell ezt naponta háromszor megkérdezni? :O
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!